Heerlijk weer de snol zijn (Deel III)

Geplaatst door: hannewilwel op 29-08-24


Terwijl ik nog in de sling lag met mijn benen wijd uiteen en mijn kut nog lekker open stond, nam Latoya het over.  Latoya nam de dildo over en neukte mijn kut, terwijl Erik dat fotografeerde. “Film en foto”, zo zei hij, “voor de eenzame uurtjes.” Ik vroeg aan Latoya of ze me met lange halen wilde neuken, zodat ik optimaal geil hoerig bleef. 

“Mocht jij van je Mrs. Patricia wel hier naar toe? Of hoe heb je dat gefikst”, vroeg ik aan zus. “Nou dat zit anders in elkaar en ik denk dat Erik daar meer over kan vertellen.” En zo vertelde Erik hoe hij het voor elkaar had gekregen om mijn zus hier te krijgen. “Jij slet Hanne, hebt op jouw profiel vrienden staan waar je actief mee bent geweest. Dan is het niet zo moeilijk om daarmee contact op te nemen. Ik wist dat je deze twee weken vrij was, dus ik dacht, die slet Hanne heeft nu de tijd. Ik wilde ook eens graag twee sletten in mijn huis hebben. Voor mij de eerste keer, maar wel een hete wens van mij. We hebben al vele malen met elkaar gechat en dus ben ik een paar dagen geleden begonnen met contact op te nemen met Mrs. Patricia. Ook uit eerdere chats met jou Hanne en Patricia en jou Latoya, wist ik hoe de vork in de staal zat. Een beetje vindingrijkheid doet wonderen. Zij heeft jou Latoya als vaste slut, dus vandaar mijn voorstel. Ze begreep als Mrs., dat mijn voorstel best wel geil klonk en vertelde dat het haalbaar was, mits ik open kaart speelde. We hebben samen onze gegevens uitgewisseld en ze vertelde mij dat ze haar slut Latoya aan mij zou uitlenen. Daar ben je ook voor slut, om je Mrs. te dienen. En daarom ben je hier. Heerlijk, twee geile slutten. Ik weet niet wanneer Mrs. Patricia jou heeft verteld, dat je hier moest verschijnen?”
Latoya nam het over en vertelde dat ze gistermorgen een app kreeg dat ze verhuurd zou worden. “Ik kreeg tijd door en het adres zou ik vandaag krijgen. En zo wist ik waar ik zijn moest. Vond het erg spannend en daarom met mijn Mrs. nog even gebeld. Die heeft me gewoon gezegd dat ze geen tegenspraak dulde van mij en dat ik gewoon naar haar moest luisteren, anders kon ik mijn biezen pakken. Dus dat laat ik niet gebeuren, vandaar dat ik nu hier ben. Ook voor mij is dit de eerste keer  dat Mrs. Patricia mij heeft uitgeleend. Maar nu ik hier naar toe reed en ik hier ben, is dit voor mij erg opwindend en geil genot. Dit is wat ik wil, onderdanig zijn en luisteren naar mijn Mrs. Patricia. Ik zal haar altijd dienen. 

“Ja,” zei Erik, “Ik heb mijn plannen uitgebreid voorgelegd en nu heb ik dus twee sletten in mijn speelkamer. Zal ik jullie eens wat vertellen dames? Jullie gaan mij verwennen in alles wat ik wil. Ik ga met jullie ongegeneerd spelen. Ik ben Mrs. Patricia dan ook heel dankbaar.  En wat jij Hanne moet weten, is dat ik ook transparant ben geweest naar jouw Sir Rob. Die heb ik als eerste gechat maar die vertelde al meteen dat ze van jou een bimbo snol wilde maken voor verhuur, dus dat was snel geregeld. Hij wilde wel foto’s zien van Hanne de snol in actie, dus die krijgt hij van mij. Ik heb hier aan jullie zussen twee geile slutten en ja, ik ben ook wat dominant, dus geniet ervan meiden”. Laten we maar eens beginnen. 
Latoya moest ophouden mij te neuken met de dildo. Ze moest zo meteen haar pijpkunsten moest tonen aan Erik. Ik werd de sling uit geholpen en op het plateautje neergezet op mijn knieën met kut voor de neukmachine. Erik voorzag deze van een roze iets dikkere dildo en stelde de hoogte en schuinte af voor mijn kut. Mijn polsbanden werden aan de vloer aan stalen ogen vastgeklikt en ik vond het prima. De machine ging aan en ik stuurde mijn kut richting de pompende dildo. Met een afstandsbediening kon Erik de snelheid bedienen. Ik werd door Latoya en Erik er nog even aan herinnerd, dat ook ik niks in de pap te brokkelen had en gewoon moest ondergaan wat Erik wilde. “Zo slet, zei Erik, dat is je lot als slut. Onderga het maar. Want ik kan hier uren naar kijken hoe een slet wordt doorgepaald door een neukmachine. En jij slet Latoya, pijpen jij. Hup op je knieën en pijpen als een goedkope hoer.” 

Zo zag ik hoe Latoya die lul van Erik aan het afzuigen was en hoe Erik haar pijpbek als een kut gebruikte. Hij stootte zijn lul diep achter in haar keel en ik zag hoe mijn zus moest kokhalzen. Toch nam Erik haar hoofd vast en drukte zijn lul zover hij kon in haar pijpbek. Wat een geil gezicht. IK zei dat Erik haar maar eens goed moest neuken in haar bek, maar werd door Erik gecorrigeerd. Jij goedkope loopse teef moet gewoon je bek houden, anders ga jij dat straks voelen. Ik zag nu hoe Erik wat poppers onder de neus van hem en van Latoya hield. Twee geil hoerige mensen hadden even geen controle meer over zichzelf. Erik neukte de keel van Latoya en het leek of zij geen moeite meer had deze diep in haar te laten neuken. Hoe geil is dit om te zien? Ineens voelde ik het tempo versnellen waarmee de neukmachine de dildo in mijn kut neukte. Daar was ik aan toe. Glijmiddel en zaad van Erik zorgde voor zuigende kutgeluiden. Ik probeerde de meest geile lustige stand van mijn kut aan die dildo te rijgen. Het voelde of ik zo klaar zou komen in mijn kut. Ondanks dat liet ik me meevoeren in deze geile ambiance. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Toen Erik onder luis gekreun zijn zaad in de keel spoot van Latoya, zat er voor haar niks anders op dan slikken. En zo gebeurde het ook. 

Een pauze werd ingelast maar al na 10 minuten kregen Latoya en ik om in standje 69 op de bank te gaan liggen. Bennen zo wijd mogelijk uiteen, zodat Erik goed zicht had. En weer ‘schoot’ hij film en foto’s. Zo, die gaan naar Sir Rob en Mrs. Patricia. Kunnen zien dat ik me heb vermaakt met hun slutten. Ik nam de clit van Latoya in mijn bek en zoog eraan, net zoals zij aan mijn clit zoog. Na een kleine 10 minuten kregen we beiden een dildo in onze hand geduwd. “Zo slettenbakken…. Neuk die kut die je voor je ziet en graag zo geil hoerig mogelijk. Ik wil jullie van hoerig geil genot horen kreunen.” Dat laatste was een misplaatste opdracht, vond ik, want ik had geen controle meer over mezelf. Latoya was mijn kut zo geil aan het neuken. Jeetje wat heb ik graag een lul of dildo in mijn kut. Wat een verwennerij. Wat voelde ik me een goedkope slut. En zo neukte ik vol passie die hoerige kut van Latoya en maakte ik haar uit voor de meest hoerige goedkope zus ‘ever seen’. Het gekreun van ons tweetjes zou zeker op film vastgelegd zijn, zo hoopte ik. Wat een feest. 
Weer stond er wat op het programma. Erik was zo geil als boter geworden door onze show. Hij gaf opdracht om nu naast elkaar op onze knieën op de bank te gaan zitten. Hij smeerde onze kutten in met glijmiddel en deed een condoom om zijn harde lul. Daar zaten we dan. Erik stond achter ons en het gebeurde, zoals ik dacht dat het zou gaan gebeuren. Zijn harde lul neukte eerst de kut van Latoya en daarna die van mij. Zo neukte hij van kut naar kut. Dit kon hij echt lang volhouden. En wij maar draaien met onze reten en kutten. De poppers gingen van hand tot hand en voerden ons naar geile hoogtes van een hoerenkast vol geile kerels. Wat een feest. En Erik…? Hij sopte maar door in onze kutten en van kut naar kut. Ik hoopte dat hij dit nog een uurtje zou kunnen volhouden. Mijn kut kon het aan. Die was al aardig opgerekt door buttplug en dildo’s. Weer een pauze na ik weet niet meer hoe lang. Half uur? Een uur? En maar drinken en drinken vanwege de droogte van het kreunen. Ook Erik nam zijn vierde biertje. Hij werd er alleen maar geiler van zij hij. 

Dan, weer verder. Latoya kreeg een strapon om en Erik gaf Latoya opdracht om straks zijn kut door te neuken met die dildo. Holy, die zag ik even niet aankomen. Ik dacht nog; dit is niet echt ons ding, omdat wij de neuksnollen zijn en niet hij. Maar toch gehoorzaam je als je zover heen bent en dan maakt het niks meer uit. Het pilletje en de poppers zorgden ervoor dat ik heel erg gewillig was. 
Maar voordat Latoya hem neukte, plaatste Erik mij een de kooi die in een soort bak stond en waar een dik plastic kussen in lag over de hele bodem. Weer werden mijn polsen en enkels vastgemaakt. Nu aan de ringen waarvan elke hoek van de kooi op de bodem waren voorzien. Daar zat ik dan, of beter gezegd, daar lag ik dan. Snollenpoten weer wijd uiteen. Zwaar opgemaakt en nu een rode pruik en alleen bh, jarretel met nylons en hoerige heels. Deurtje ging dicht en ik zag hoe Erik met gespreide benen zich boven over de kooi boog. Latoya moest achter hem staan en kreeg opdracht om zijn reet te neuken met die strapon om. Jeetje, wat is dit geil. Ik zag het van onderen aan gebeuren. Sop, sop, sop, en die dildo maar in die kont van Erik neuken. Zijn lul stond weer hard en recht naar voren. Wat een heerlijk potente lul. Wat een heerlijk neukformaat van een neukstaaf heeft hij toch. En ik kan het beamen, want ik heb al aardig wat lullen in mijn kut gehad die zich in mij leegspoten. Wel met condoom als ik ze niet kenden, maar toch. Hij mag met zijn neukstaaf mij wel elk uur neuken in mijn hoerenkut. Maar ja…. Dat is een utopie. Na ongeveer 10 minuten denk ik, of langer, moest Latoya even stoppen. “Blijf met die dildo in mijn reet slet, maar ff stil staan nu”. Ik keek naar boven en zag dat zijn lul iets in sterkte afnam. Ineens spoot er een straal pis uit dwars door de kooi heen over mijn hoerenlijf. BH en buik en clit werden onder gepist door Erik. “Zo slet, dat is ook waar je lijf voor dient,” riep Erik. En hij piste door. Ik denk anderhalf flesje bier. Ik was zeiknat van zijn pis en ik voelde dat ik er in lag te zwemmen. Tussen mijn billen door trok de pis, zo leek het, mijn kut binnen. Wat een ervaring is dit. En weet je? Ik werd er alleen maar geiler van. 
Toen Erik uitgezeken was, moest Latoya verder neuken. En dat deed ze, terwijl ik zeiknat en stinkend in zijn pis woelde, werd Erik klaar geneukt in zijn reet. Dat had ik zelf ooit eerder meegemaakt en ik weet dat dit lekker is.
Na deze sessie was het welletjes. Ik kroop onder de douche met Latoya en nadat we waren afgewerkt en nog even met elkaar hadden gesproken, stapten we rond 20:00 u ieder in onze auto en keerde Latoya huiswaarts en ik? Ik reed door naar mijn vriendin Monique. Want ik had behoefte aan haar en wilde haar verwennen. Geil verwennen in liefde en blijven slapen tot de volgende dag en de dag erna en daarna…. 

1299 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.