Verhuurd aan groepje

Geplaatst door: hannewilwel op 02-09-24

Dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn verhaaltjes. Doordat ik een rijpe slet ben, kreeg ik ook daarom verwonderde leuke reacties. Maar nu verder naar mijn allerlaatste date.

In de twee weken dat ik in juli alleen was, heb ik niet stil gezeten. Vooral niet op de chat. Tot ‘s avonds laat (zelfs als ik bij Monique was), bleef ik in gesprek met mannen die een profiel hadden. Een ingevuld profiel bedoel ik dan. Ik ontving natuurlijk, zoals zo vaak,  steevast uitnodigingen van fakers. Helaas hier nog steeds ruimschoots aanwezig. Echter, op de derde avond, nog voor mijn laatste date met mijn zus Latoya, werd ik door één oproep getriggerd. Een man, wonend op de Veluwe, vertelde het volgende; we hebben een besloten bi- vriendenkring. Maandelijks zoeken wij elkaar op en soms verlangen wij daarbij naar iets extra’s en nodigden we dan een t-girl uit. De vraag was of ik, gezien mijn ervaring en leeftijd, zin had om hun gebruiksslet te willen zijn op zo’n dag. Om kort te gaan; na veel (openlijk) overleg incl. uitwisselen van foto’s en wat serieuze gegevens (e-mail, telefoonnummer, en gebruikersnaam van andere communicatie sites), waren ze in mij en ik in hun geïnteresseerd. Ik zou (voorlopig) eenmalig dienen als hun slet bij de maandelijkse bi-middag annex avond. Min. 4 en max. 6 hete volwassen rijpe mannen. Leeftijden tussen 58 en 75 jaar. Allen gezond (met bewijsvoering van recente GGD-uitslagen) en zeker erg actief met behulp van een snoepje. Locatie: appartement op zes hoog in woonplaats van een groepje goed afvallige gelovigen, zal ik maar zeggen. 
Na enig wikken, en (af)wegen kon ook mijn onderbuikgevoel beamen dat het om een serieuze zaak ging. Het kon ook nog eens op één van mijn voorkeursdagen;  maandag of dinsdag. 
Dus ja, ik zou hun gebruikersslet zijn. Geen extremen en stop is stop. Niks geen speelzolder of zo, maar woon-en slaapkamerspel. Enkele van hen waren top en de rest versa. Ik seinde Sir Rob in en vertelde hem dat hij me kon verhuren aan een zestal kerels. Eenmalig voorlopig. Met wat afspraken dat ik direct na het warme weer bij hem dan de snollenlessen en fistlessen zou komen volgen, hadden we al snel een deal.  

In de tweede week dat ik alleen was reed ik naar de Veluwe. 
De lift bracht mij om 14:30 u naar de juiste verdieping. Een wat gezette en middelgrote aardige man, die ik van foto en chat met beeld kende, deed de deur open en wees me de badkamer. Daar toverde ik de Hanne in mij naar boven. 
Op hun verzoek en ook mijn voorkeur, zou ik als een sexy gastvrouw binnenkomen in een sexy jurkje, op heels en daaronder gewoon hoerig rood-zwarte lingerie. Ik maakte me enigszins aanstotelijk geil op. Dat wil zeggen; zwart op mijn 
oogleden en daarboven lichtblauw met witte oogschaduw. Onder een zware zwarte lijn en mascara op mijn wimpers. Rode lipstick en rode nagels. Rode heels en zwarte nylons. Ik koos voor een wat gedegen lange donkerblonde pruik. Dat past ook beter in die omgeving. 

Nog even een heel klein snoepje (voor een frisse adem natuurlijk) en zo tippelde ik de badkamer uit en de woonkamer binnen. Gelukkig liep bijna iedereen rond ipv als muurbloempjes in de kamer te zitten. De gastheer stelde me als slet en/of klassehoer en dan weer als snol van Sir Rob voor aan de overige vijf mannen. Totaal zes dus, waarvan er één in een panty zat met een zwart doorschijnend shirtje. De anderen waren naakt of hadden een chap aan of leren riem(en) om hun lijven. Ik vond deze aankleding interessant geil en zeker steun-verlenend. 

Ik had bij binnenkomst gezien dat enkele heren onderling al erg handtastelijk waren. Het was voor mij bij het voorstellen niet moeilijk. In plaats van hun een hand te geven, gaf ik hun stijve lul een hand. Daar werd om gelachen en dat gaf me wat rust. Het is toch echt wel wennen hoor zes mannen. Nog nooit gedaan. Echt de eerste keer. Ik voelde het gezelschap al aardig aan en kon ze ook al aardig inschatten. Niemand was vervelend of opdringerig. Ik mocht en kon voorlopig  mijn eigen weg zoeken. Dat doet waarschijnlijk ook de leeftijd van de heren. Respectvol en toch geil naar mij toe gericht. Binnen no-time, was alle verlegenheid van me afgevallen.

Er werd wat ingeschonken en ik liep met mijn glas even door het gezelschap heen om vragen te beantwoorden en of hun voorkeuren aan te horen en om mijn hoerenlijf te laten betasten. Ik dacht, ik zal zelf wel even mijn jurkje aan één zijde iets optrekken, dan kunnen ze zich aan mijn jarretel en rode slip opgeilen. Om de grote tieten van mijn borststuk in mijn sexy jurkje kon niemand heen. Ik had er een grote rode kwartcup bh onder. Hierdoor lagen mijn tieten als het ware in een fruitschaal die ik hen presenteerde. Ik zette mijn glas neer en ging in de buurt bij twee heren, achter hun, op de bank zitten. Je snapt het al. Ze draaiden zich naar mij toe. Hun pikken half slap en van een cockring voorzien. “Daar ga ik een paar mooie ‘heipalen’ van maken”, dacht ik. Ik nam in iedere hand een geschoren lul en stak er één in mijn mond. De andere bleef ik zachtjes strelen incl. zijn balzak. 
Binnen één minuut stonden ze hard en fier vooruit. De lul in mijn mond was besneden. Hmmm… zo lekker. Ik nam deze tussen tong en gehemelte en likte en zoog eraan. Dan liet ik hem tot in mijn keel zakken terwijl mijn tong er omheen bleef draaien. Dan wisselde ik,  en lurkte ik aan de lul van de andere kerel. Zittend en wat voorover gebogen kon ik dit lang volhouden, tot de gastheer mij uitnodigde om officieel een eerste lading zaad in ontvangst te willen nemen. 

“Kut of keel slet? Jij mag het zeggen. We gaan hiervoor naar de slaapkamer zodat iedereen rond of op het bed kan meegenieten”. Ik koos voor kut. “Goede keus slet”. En daar liep ik achter de gastheer aan naar de slaapkamer. Een goed verduisterde slaapkamer met doordacht indirecte verlichting, zoals twee spotjes op het bed gericht en rustige lounchmuziek. 

“Mag ik u slet laten plaatsnemen op het midden van het bed? Graag eerst je jurkje even uit, anders kreukelt dat misschien. Ik werd door een viertal handen van mijn inkijk-jurkje ontdaan. Wat waren ze lief zeg. Haren nog even in de spiegel gefatsoeneerd en daar ging ik heupwiegend naar het bed. Ik likte mijn rode lippen af en kroop op bed. Een man vroeg of hij mijn slipje mocht uittrekken. Tuurlijk. Hij stroopte het minuscule damesslipje van mijn kut en stak het daarna onder zijn neus. Snoof eraan en trok aan zijn lul. Geil hoor. Mijn dikke buttplug moet nu voor iedereen te zien zijn. Zeker omdat er een mooie glanzende dop op zat. 

“Mag ik u vriendelijk vragen, alvorens u zaad in uw spermakut gaat ontvangen, om deze zes gevulde pikken eerst te willen pijpen tot ze hard staan? U mag er daarna één aanwijzen die u gaat neuken. U mag nog switchen. Of leegzuigen en slikken en dan graag niet op het bed morsen a.u.b. of eerst neuken. 
Als er één stijf is gezogen, dan heeft de man rechts van hem de plicht deze lul hard te houden”. Dat is dus niet meer uw taak snol. 

Dit droom je alleen maar in je stoutste dromen. Zes lullen pijpen tot ze hard staan en dan er één uitzoeken die of mijn strot of mijn kut volspuit. Ik koos toch voor leegzuigen. En daar ging ik. Ik begon tegen de klok in aan mijn opdracht de lullen hard te pijpen. Het duurde zo’n 10 tot 15 minuten? Dan keek ik naar zes harde pikken. Op sterkte gehouden door de hand van buurman rechts van de lul. Ik keek nogmaals rond en koos voor een middelgrote die ik volledig in mijn mond kon drukken, tot net achterin mijn pijpbek. Daar zou ik hem dan laten exploderen. Ik nam hem in twee handen en zoog hem af, als was mijn bek een kut. Zeiknat en slobber geluiden producerend, pijpte ik deze lul. Na een kleine 10 minuten bemerkte ik geile opwinding bij deze man. Zijn gekreun loog er niet om. Met enkele force zaadlozingen, vulde hij mijn pijpbek. Ik moest vooral de eerste lozing snel doorslikken, want de tweede was ook van aardige  kwantiteit. Daarna volgde nog wat zaad, maar dat slikte ik gemakkelijk door. Met nog zaaddraden in mijn mond, likte ik zijn pik schoon. 

“Je hebt mooi en geil aanstekelijk je eerste slettenwerk afgeleverd. Je pijpt als een volwaardige professionele hoer. Daarom heb ik een volgende opdracht voor je. Je ziet incl. mijn harde staaf nog vijf harde pikken. Om het je vandaag niet helemaal moeilijk te maken, mag je er twee aanwijzen die je lust. Eén om weer leeg te pijpen in je pijpsnollenbek en de andere om je kut met zijn zaad te vullen. Dus kijk maar even rond en maak een keuze geile sloeriehoer”. 

Ik wilde de grootste en dikste in mijn kut voelen. Ik had niet voor niets een buttplug in mijn kut gedrukt om hem op te rekken. Ik nam een keukenrol velletje en trok de buttplug eruit. Mooi schoon. Ik wilde om glijmiddel vragen, maar iemand was me voor. Ik voelde hoe vanuit een tube koud glijmiddel mijn openstaande kut vulde. Whowww…. Nou die is klaar voor misgebruik. Daar kan lekker in geneukt worden, dacht ik zo. Ik wees een dikke lul aan met een mooie lengte, zoals ik eigenlijk niet vaak tegenkom. Vertelde de aanwezigen dat ik die graag in mijn hoerenzaadkut wilde voelen neuken. Ik betwijfelde of het wel lekker was om deze te pijpen. Ik denk dat ik zou stikken.  Dan wees ik de lul van mijn gastheer aan. Die luste ik wel. En zo nam ik zittend op mijn knieën weer midden op bed positie in. Ik bedacht me dat als deze hun zaad in mij hadden gespoten, dat ik altijd nog drie zaadlullen reserve had staan. Wel een rijkelijk geil gevoel als snol. 

Sir Rob zal trots op me zijn als ik hem dit in kleuren en geuren vertel. Want hij wil een bimbo van me maken en ook een over de top hoer met een bontjas aan. Zo hangt er bij hem al een lange lakjas op me te wachten. Net als een stretch zwart kanten pisjurkje, wat nog ingewijd moet worden. Ik moet nog veel lessen volgen, waaronder verhuur als snol en hoer en fistlessen. 

Ik voelde de dikke harde lul tegen mijn openstaande gesmeerde zaadkut drukken. Er moest vanwege de dikte toch nog even wat kracht en tijd genomen worden. Maar zoals ik al zei, alles met respect.  En na wat drukken schoof zijn eikel volledig het lange neukkanaal van mijn kut in. Heel rustig bewoog hij zijn lul verder naar binnen en trok hem dan weer terug. Dit herhaalde zich een tijdje en toen ineens voelde ik die dikke zaadlul volledig mijn opengeneukte kut vullen. Tot aan zijn ballen. Die voelde ik tegen mijn billen kletsen. En nu had ik tijd om die staaf ook volledig naar binnen te happen. Kolere… wat is dit weer fuc…hoerig geil. Wat een feest. En zo  neukte die heerlijke harde staaf mijn kut. Ofwel de kut van een loopse teef. 

Kreunend zuchtend en steunend neukte hij mij als zijn privé zaadhoer. Als pijpsloerie zoog ik de staaf aan de voorzijde mijn strot in. Ik zoog en likte en kreunde als een loopse teef die om zaad smeekte. En dat ging maar door en door. Wat voelde ik die dikke lul op en neer mijn kut vullen. Steeds weer opnieuw. Helemaal met een ferme stoot naar binnen neuken en dan weer eruit trekken. Klaar om weer door te stoten. Neuken, neuken en deze hoer maar ongegeneerd doorneuken. 

“Kom maar mannen”, wilde ik zeggen, maar dat ging niet met mond vol. De overige mannen moedigde de twee aan die mijn lichaam aan het misgebruiken waren. En ik? Ik bevond me in de hoerenhemel. Na zeker meer dan 15 minuten voelde ik hoe beiden heren nog meer opgewonden raakte. De eerste lange zaadlozing schoot mijn strot binnen, direct gevolgd door een tweede golf en echt ook nog een derde golf. Ik had moeite met slikken. Toch morste ik net geen zaad. Terwijl
Ik nog wat nader opkomend zaad wegslikte, pulseerde de dikke lul in mijn kut. “Jaaaaa…. Toe maaaaarrr…., vul mijn kut met je sperma.  Toe maar. Neuk mijn kut vol met je zaad”.  Deze opwindend geile hoerenpraatjes, waren waarschijnlijk teveel voor hem. Als een beest, als een klaarkomende hengst, zo vulde hij mijn tevenkut onder luid geschreeuw. Maar goed dat er een condoom werd gebruikt. Ook andere willen veilig neuken, dacht ik nog. 

Nog drie zaadlullen te gaan, maar daarvoor gingen we naar de woonkamer. Eerst even wat drinken en hapjes naar binnen werken. De heren hadden het goed voor elkaar. Wat een organisatie. Alle kosten werden gedeeld. Dit was de vaste locatie. Parkeren geen probleem. Zelfs voor kosten als gas, licht, water, glijmiddel, wassen, etc. werd belangeloos bijgedragen. Zo ontstond er nooit frictie, vertelde ze mij. 

Iedereen had zijn drankje of hapjes bij de hand. De hapjesschaal werd nog eens aangevuld. Ik nam wat kleine saucijsjes en droge worst (jawel) en alcoholvrij bier. Even goed doorsmeren met al dat zaad. Ik zweefde nog aardig in geil-en hoerigheid door het snoepje en bood mijn diensten weer aan. 

“Nou heerlijk uitziende geile hoer, laat eens zien of je ook kunt dansen?”  Nou dat kan ik en ik vind het ook nog eens heel geil om te doen. Op muziek uit de jaren 70-80 danste ik verleidelijk de kring door. Tussen geile vriendelijke mannen die hun handen gelukkig niet konden thuis houden. Feest en nog eens feest. 

Nog drie harde zaadstaven te gaan. Of waren er mannen die alweer waren opgeladen?  In ieder geval waren de drie overgebleven mannen niet vies van elkaar. Ik zag ze met nog iemand in de ‘pauze’ genieten van elkaars kont, tepels en lul. Ik vind het geil om naar te kijken. Puur live porno. Tijdens mijn dans bleef ik er dan ook naast hangen in wulpse bewegingen. Dit onder applaus van de andere aanwezigen. 

“Heren en Hoer, mag ik even jullie aandacht?” Ik stopte met dansen. Nam wat van de hapjesschaal en pakje van een andere schaal de poppers. Daar snoof ik even aan en iedereen keek hoe ik hoerig in mijn tieten kneep en aan mijn clit begon te trekken. “Ho ho hoer… we hebben een nog veel lekkerder gerecht voor je. Kom maar even hier”.  

Ik zag dat een van de mannen op een kamerstoel plaats nam. Zijn pik wees  recht omhoog. “Kom maar snol, neem plaats op deze zetel en wip maar  lekker op en neer”. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. De andere twee heren namen ook een stoel en plaatste deze aan weerszijden van mij. Ook hun pik hard en omhoog wijzend. 
“Mag ik u geile groepssnol uitnodigen voor de zaadolieboring. U bent het gat waarin naar zaad geboord gaat worden. U bent onze “jaknikker “ onder de zaadpompen. Ik zou zeggen; neem plaats en pomp maar op dat dikke zaad”.  

Ongelooflijk hoe gemakkelijk je met die openstaande zaadkut van mij zo gauw die staven vindt en direct gaat pompen. Op en neer. En op en neer. Van de ene pomp naar de andere. Zuigend met mijn kut het zaad omhoog pompend. Zo was er een nummer te horen die een geweldig geil ritme had en ik danste met mijn zaadkut op de palen. Het moet gezegd dat je dit heel lang kunt volhouden, want niemand van de drie lullen komt dan klaar. Zouden ze op spuitstand komen, dan zat ik alweer op de andere zaadstaaf. Toch wilde na meer dan een half uur de aanwezigen het zaad zien spuiten. 

“Let op slet!  Nu ga je hier bij deze aardige brandweerman beginnen en je blijft pompen. Zodra je in je zaadkut voelt dat de brandweerman gaat spuiten of je krijgt van hem een seintje, dan ga je eraf met je kut. Je draait je om. Trekt condoom eraf en laat je bek volspuiten. Dan ga je naar de volgende. Begrepen sloerieslet?”

Het was me helemaal duidelijk. Ik nam het flesje met poppers van de schaal en snoof eraan. Daarna zakte ik als een loopse teef gillend over de staaf heen. Vervolgens begon ik als loopse teef te zuigen met mijn kut. Op en neer. Omhoog en omlaag met mijn kut. Glibberig schuivend die lul in mijn kut laten boren op zoek naar zaad. En weer snuiven. Wat ik eruit kraamde weet ik niet. Hoelang ik pompte ook niet, maar ik voelde wat later dat ik werd opgetild en omgedraaid en op mijn knieën werd gedrukt. Mijn pijpbek werd in zijn schoot gedrukt en ik voelde hoe hij mijn bek als een kut neukte. Nog enkele neukbewegingen en daar schoot de eerste straal mijn keel binnen. Ik vergat te slikken en het zaad vloeide weer over zijn staaf naar zijn schoot. “Kom hoer, kom op, zuigen slet. Kom zuig en slik dat zaad.  Niet morsen hadden we gezegd”. Het leek of ik wat bij mijn positieven kwam. Ik slurpte het zaad van zijn staaf en ballen en likte daarna zijn lul schoon. 

Toen mocht ik naar de volgende. Ik liet mijn vrij toegankelijke zaadkut over zijn paal zakken. Snoof nogmaals poppers en het pompen werd op een hoge stand uitgevoerd. Er was geen ontkomen meer aan. Zaad zou binnen een korte tijd zijn gewonnen. En net toen ik het ritme wilde aanpassen naar maximale pompstand, werd ik eraf gegooid en weer op mijn knietjes gezet tussen zijn benen. Zijn slurf in mijn pijpbek en zuigen maar. Nog vijf neukbewegingen en daar explodeerde het zaad in mijn keel. Ditmaal geen morsen maar zuigen en slikken. Wat een maaltijd. 

Schoongelikt en verlangend. maar ook wat teleurstellend, mocht ik nog één lul leegmaken. De rest van de aanwezigen moedigde mij aan, maar ook de laatste man. Ik zag dat hij er zin in had. En voordat ik het in de gaten had en ook door het feit dat ik nog wappie was, werd mijn kut bare geneukt door de laatste in de rij van zes. Ik zou er lang over doen, zo had ik mezelf beloofd. Met langzame bewegingen stond ik op om die staaf van hem eruit te halen om daarna meteen weer mijn kut over zijn harde paal te laten zakken. Hij vond alles goed zo begreep ik, als hij mijn kut maar mocht blijven neuken. 

Ik hoorde de vunzige opmerkingen om mij heen tevreden aan. Ik kreeg allerlei complimenten te horen van stoephoer tot zaadgleuf toe en van vunzige hoer tot zaadteef toe. Wat een dag. Wat een geile orgie. Wat voelde ik me een lekkere druipende zaadsnol. 

Ik bleef pompen en ‘jaknikken’ met mijn lijf en pompte uiteindelijk het zaad naar boven. Ik voelde zijn staaf na meer dan 20 minuten verstijven en dikker worden. Zijn gekreun loog er ook niet om. De toeschouwers riepen dat hij mij volledig moest voltanken, zodat mijn kut zou overlopen. En zo voelde het ook. Wat was ik gelukkig hoerig geil. Wat een orgiefeest voor mij en mijn kut. Ik bleef nog even zitten totdat zijn lul eruit floepte. Toen ik opstond, voelde ik het warme zaad langs mijn genylonde benen druipen. Ik nam met een vinger een greep uit de stroming en likte deze schoon. Wat heerlijk hoerig. 

2383 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.