Miranda

Geplaatst door: petizegld op 06-09-24

Mijn date met Miranda, 


Miranda en ik kenden elkaar al jaren, maar door de afstand was een ontmoeting er nooit van gekomen. Tot voor kort. Ze was net naar het oosten van het land verhuisd, wat de perfecte gelegenheid bood om eindelijk bij haar op bezoek te gaan. Vooraf hadden we de dresscode besproken: "classy hoerig chique". Ik vond het spannend en kon niet wachten om haar in die stijl te zien. Onderweg stopte ik bij een bloemist en koos een prachtig boeket roze bloemen uit, passend bij de sfeer van de dag.

Toen ik bij haar huis aankwam en aanbelde, ging de deur langzaam open. Daar stond ze: een verbluffende verschijning, hoogblond en volledig gekleed naar de afgesproken dresscode. Ze droeg een zachtroze, jaren '50-stijl jurkje dat perfect om haar lichaam viel, met een diepe decolleté dat net genoeg prijsgaf om de verleiding nog groter te maken. Haar lange benen waren gehuld in elegante zwarte kousen, bevestigd aan een kanten jarretel, en ze droeg felroze pumps die haar benen nog langer leken te maken. Ze straalde pure verleiding uit, en ik voelde direct een spanning in de lucht.

Zodra ik binnen was, kon ik mezelf niet meer beheersen. Ik greep haar vast, voelde haar vormen onder mijn handen, en haar lichaam reageerde onmiddellijk op mijn aanrakingen. We zoenden heftig, waarbij ik mijn handen overal over haar lichaam liet gaan. Haar zachte, welgevormde billen, haar borsten, alles aan haar schreeuwde om meer. De hitte tussen ons was onmiskenbaar.

Op de bank hield ze zich geen moment meer in. Ze knielde voor me, keek me uitdagend aan en maakte met trage, sensuele bewegingen mijn broek los. Haar lippen vonden mijn stijve pik, en ze begon me met volle overgave te zuigen, haar tong glijdend en prikkelend over de gevoeligste plekjes. Het was alsof ze elk zenuwuiteinde precies wist te raken. Haar blik bleef de hele tijd op mij gericht, een mengeling van plezier en pure lust.

Na enkele minuten stond ze op en paradeerde voor me door de woonkamer, haar heupen wiegend en haar handen speels langs haar lichaam glijdend. Ze draaide zich om, liet het roze jurkje net genoeg omhoog glijden om haar kanten slipje te tonen, en bleef me uitdagend aankijken, terwijl ze zachtjes lachte. Ze daagde me uit, lokte me naar haar toe, en ik kon de verleiding niet weerstaan. We raakten elkaar aan, gaven ons volledig over aan het moment. Haar lichaam leek te dansen met het mijne, elk aanraking was een explosie van sensaties.

Het moment waarop ik klaar kwam, was intens en allesoverweldigend. De eerste keer voelde ik de spanning in me opbouwen tot ik explodeerde, mijn hele lichaam trilde van de ontlading. Maar dat was niet genoeg. We hielden niet op. De passie bleef smeulen, en we vervolgden ons spel. Haar handen en mond bleven me verleiden, haar lichaam tegen het mijne drukkend, haar stem zacht en uitdagend fluisterend in mijn oor. Nog geen uur later kwam ik opnieuw, nog heviger dan de eerste keer, uitgeput maar voldaan.

De middag was een waanzinnig avontuur van lust en verlangen. We bleven na afloop dicht tegen elkaar aanliggen, na-pratend en genietend van de intense verbondenheid die we die middag hadden gevoeld. We besloten snel weer af te spreken, en de voorpret begon al: nu moesten we alleen nog de nieuwe dresscode bepalen voor onze volgende ontmoeting. Wat zou ze de volgende keer dragen om me opnieuw compleet te veroveren?

Groet,
Pieter

1918 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.