Bella

Geplaatst door: tgirl020 op 06-09-24

De hond heette Bella. Ze snoof aan mijn kleren, ik probeerde haar met zachte hand weg te jagen, wel voorzichtig want het was een herdershond. Gelukkig luisterde ze en liep naar de man die achter haar liep en haar dirigeerde vooruit te lopen. Hij liep langs mij naar een ligplaats bij de rivier in het bos, niet ver van mij vandaan. Ik schikte mijn kleren op een hoop en ging met mijn hoofd daarop liggen, benen opgetrokken en armen langs mijn lichaam. De zon verdween af en toe achter de wolken, het maakte de hitte voor mij draaglijk. Ik sloot mijn ogen onder de zonnebril en probeerde aan niets te denken. Ik concentreerde mij op de geluiden: een tractor die een weiland omploegde, auto's die voorbij reden, geschreeuw vanuit de kano's op de rivier. 

Na een tijdje stond ik op om mijn rondje te maken. Mijn ligplaats was aan de rand van het bos waarbinnen een wirwar van platgetreden paden mannen aan het cruisen waren. Ik nam mijn waardevolle spullen in een handtas mee. Het was aangenaam koel, maar ik zag verder niemand. Maar de weggesmeten gebruikte zakdoekjes en gescheurde condoomverpakkingen verried hun aanwezigheid wel. Die waren niet van gisteren maar van vandaag. Ik kwam uiteindelijk bij enkele open plekken bij de rivier, de oever was te steil om in het water te lopen. Ik ging aan de rand staan en schatte dat het water enkele meters per seconde stroomde. Best wel veel voor een kleine stroom. De grond was droog, het had enkele dagen niet geregend. Ik ging zitten zonder mijn bodystring vies te maken, en met armen achter mijn rug keek ik naar de rivier. Achter mij was een bospad waar af en toe mannen rond liepen. Niet iedereen was geïnteresseerd, men kwam daadwerkelijk om te zonnebaden op het weiland, of, als ze naakt waren, uit waren op sex met andere mannen. 

Maar soms bleef men uiteindelijk staan, na langzaam te hebben gelopen en steeds naar mijn outfit kijkend. Het was een regenboog bodystring met zipper aan de voorkant. De string was via zijclips snel te verwijderen. Die ene man stond aan het einde van de bospad, voordat hij uit het zicht zou verdwijnen. Op mijn knieën gebaarde ik hem naar mij toe te komen, en met zijn hand op zijn kruis liep hij langzaam naar mij toe. Een korte groet en zonder wat te zeggen begon ik zijn broekriem los te maken. Een slappe pik sprong uit zijn boxershort, aan mij de taak om hem hard en stijf te maken. En als het zover was, uiteindelijk in mijn kut te krijgen. Want ik was geil en wilde graag zijn pik in mijn mondje en kontje. Ik nam zijn schone pik in mijn mond en begon hem langzaam en diep te pijpen, terwijl ik met mijn rechterhand zijn beide ballen ging masseren. Meeste mannen vinden dat wel geil. Deze man ook en hij vroeg om af en toe ook aan zijn ballen te likken en zuigen. Als een gulzige slet ging ik te werk, pik en ballen was het enige wat telde. Ik maakte smakkende geluiden terwijl zijn lul nu harder en harder werd en mijn mond doorboorde tot aan mijn keel. Hij pakte mijn hoofd aan de zijkanten vast en begon mij te neuken, niet hard maar subtiel genoeg zodat ik niet ging kokhalzen. 

Ondertussen maakte ik mijn zipper los om bij mijn tepels te komen, die stonden al stijf toen ik ze ging bewerken en af en toe hard aan ging trekken. De zon scheen door het gebladerte, een zachte wind verkoelde mijn lichaam, beter kon het niet worden terwijl we zo met elkaar bezig waren in de buitenlucht. Het enige wat ontbrak was wellicht een derde man die ik tegelijkertijd kon afwerken. Maar intussen zoog ik zo hard ik kon aan zijn geile harde pik. De tijd was ik vergeten, het zou een eeuwigheid geduurd kunnen hebben. 

Maar mond inmiddels suf geneukt was het tijd om mijn andere gaatje te laten vullen. Neuken was voor hem geen probleem. Ik stond op en ging tegen een boom aanstaan, string losgemaakt zodat mijn blote kont nu bruikbaar was zijn geile pik. Ik schreeuwde hard toen hij hem erin stootte. Altijd te weinig glijmiddel bij de eerste keer, na enige gewenning ging het beter en gingen beide onderlichamen hard tegen elkaar aan kletsen. Ik wilde hem zo diep mogelijk in mij voelen terwijl ik zelf mijn billen ging slaan. Hij begreep ook de boodschap en terwijl hij zijn lul diep in mijn kut ramde sloeg hij afwisselend op mijn beide billen zodat ze langzamerhand rood werden. Met open mond genoot ik van deze neukbeurt en vroeg hem nog harder te stoten. Dat was voor hem op een gegeven moment te veel, hij kondigde de lozing eraan en luid schreeuwend kwam hij heftig klaar en spoot alles wat hij had verzameld diep in mijn willige kontje. En ik probeerde zoveel mogelijk sperma uit zijn ballen te persen door mijn kutspieren strak samen te spannen. Eenmaal geleegd bleef hij op mijn rug rusten, totdat vanwege zijn gewicht moest gaan liggen. Door de ontspanning droop zijn zaad rijkelijk uit mijn spleet, ik lachte en prees hem over de grote hoeveelheid sperma die hij bij mij had ingespoten. Ja hij stond enkele dagen droog en had geen sex bij zijn vrouw gehad. Zo'n lekker kontje had hij in tijden niet gehad, hij had mij al zijn zaad gegeven. 

In de verte hoorden we gerinkel, dat betekende dat Bella onze kant opkwam. We kleedden ons snel aan, en toen de hond verscheen was de date op weg naar huis. Ik aaide haar over de kop, en stuurde haar terug naar haar baas.

2163 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.