Bontjas

Geplaatst door: tgirl020 op 24-09-24

Toen ik de parkeerplaats op reed stonden twee auto's onder een lantaarnpaal die zwakjes scheen. Ik reed langzaam voorbij om te kijken of er iemand aanwezig was, maar ik kon geen personen ontdekken, ook de ramen waren allemaal gesloten. Ik parkeerde mijn bestelauto aan het einde van de korte weg, vrijwel in het schemerdonker waarbij je nog maar net silhouetten kon zien. Ik keek in de achteruitspiegel, nee nog geen beweging achter mij. Ik pakte lippenstift uit het toilettasje en maakte mijn lippen op. Al het andere make-up had ik al thuis gedaan. Het was nu herfst, buiten liggen zonnen was nu voorbij, een ander seizoen dus een andere manier van cruisen. Op de achterbank lag een imitatie bontjas met capuchon, een paar zwarte leren lieslaarzen, wetlook string en een zwarte pruik. Snel stapte ik uit en via de grote achterdeur kwam ik weer binnen, het plafondlicht deed ik aan. Vanaf de geblindeerde ramen zou je niet goed en duidelijk naar binnen kunnen kijken. Ik trok al mijn kleren uit en pakte mijn tgirl outfit en legde die op het matras. Het idee was dat ik met bontjas aan met open achterdeur daarop zou liggen met benen wijd gespreid. Van mijn lichaam zouden alleen mijn benen zichtbaar zijn, ik ging ervan uit dat het uitnodigend genoeg was voor het cruisende publiek. Als laatste deed ik de bontjas aan en zette de capuchon op. Ik keek nog voor het laatst in de camera op mijn smartphone, tevreden deed ik beide achterdeuren van de auto open en ging ontspannen op het matras liggen, met kussen achter mijn rug als ondersteuning. Buiten gebeurde er nog niets, ik zocht op de internet radio een zender met lounge muziek en speelde die zachtjes af. 

In de verte zag ik een oranje punt die langzaam maar zeker naderbij kwam. Toen hij bijna bij de auto was gooide hij de peuk weg. Normaliter hou ik niet van rokers, maar ik besloot nog af te wachten hoe het zou gaan. Hij stelde zich netjes voor, een man van middelbare leeftijd, bril en niet onknap. Natuurlijk een trouwring om zoals de meeste cruisende mannen. 'Je ziet er prachtig uit en ligt er comfortabel bij. Hoeveel ?' Ik was bijna geneigd een bedrag te noemen, maar omdat ik van mening ben dat seks gratis moet zijn liet ik het daarbij. En de kans op een lange vrij sessie is dan groter want anders wordt de klok in de gaten gehouden. 'Niets het enige wat ik verlang is een flinke neukbeurt en dat de autodeur open blijft. Een grote glimlach verscheen op zijn gezicht. 'Helemaal goed' en hij kroop de achter ruimte in waarbij hij zijn broekriem losmaakte. Zoenen wilde hij ook toen hij aanstalten maakte om boven op mij te gaan liggen. Maar eerst deed ik mijn bontjas open en trok mijn string uit. Mijn clit was al stijf geworden. Ik spreidde mijn benen zo wijd mogelijk voor hem open. Hij zag dit en voordat hij ging neuken wilde hij eerst pijpen. Ik ben niet groot geschapen, en sommige mannen vinden een kleine pik juist geil omdat hij dan precies in de mond past. Zo ook deze geilaard en terwijl hij aan mijn clit zoog omklemde ik zijn schouders en nek met mijn laarzen voor meer lichaamscontact. Ik werd er nog geiler door, sloot mijn ogen en impulsief plaatste ik mijn handen achter zijn hoofd. Heel zachtjes dwong ik hem tot facefucken. Het pijpen deed hij goed, en ik voelde dat ik moest klaarkomen als hij op deze manier zou doorgaan. 

'Nu wil ik je pik in mijn kut' riep ik. Ik pakte een extra kussen en plaatste die onder mijn rug voor betere houvast. Mijn lieslaarzen gingen tegen zijn schouders en terwijl ik hem smachtend aankeek zag ik vanuit mijn ooghoeken meer beweging op enige afstand van de auto. Er kwamen andere mannen onze kant op, ik was benieuwd wat ze zouden doen totdat ik opeens zijn eikel in mijn kontgaatje voelde prikken. 'Langzaam aan schat, als ie eenmaal binnen is mag je lekker hard beuken'. Meestal word ik genegeerd en ramt men keihard hun pik in mijn nauwe spleet zodat ik moet gillen van de pijn. Alpha mannetjes gedrag, maar deze man deed het gelukkig rustig aan en beetje bij beetje werd ik van achteren gevuld met rauwe pikvlees tot diep in mijn buik. 'Schat hij zit er nu helemaal in, kom en neuk mij als een hoer'. 'Zeker weten' riep hij en terwijl hij mijn laarzen stevig bij de kuiten vasthield voerde hij het neuktempo op. 'Jezus wat een nauw kontje heb je, lekker zeg' en terwijl hij door ramde maakte ik zijn overhemd los om zijn tepels te bewerken. Hij had zwart krullend borsthaar waar ik met mijn nagels hard door heen ging tot aan zijn huid, daarna zochten mijn vingers zijn beide tepels en kneep er zachtjes in, wachtend op zijn reactie. 'Ah jaa, bewerk ze maar niet te hard' riep hij. Ik maakte draaiende en af toe plukkende bewegingen, hij had zijn ogen gesloten en genoot van de behandeling die ik hem gaf. Hij kwam nu dichterbij totdat we elkaar konden kussen, ik opende mijn mond en voelde zijn lippen en tong. Van mij kreeg hij een volle tongzoen, en toen ik ontdekte dat hij een goede kusser was ging ik heftig tongzoenen en duwde af en toe wat speeksel in zijn mond. Hetzelfde deed hij bij mij. Ik had geluk zo'n goede lover bij de eerste keer tegen te komen, wat wilde ik nog meer? Mijn handen ging nu op zijn rug en ik streelde zijn lichaam met mijn nagels van nek tot aan zijn krachtige billen. 

We wisselden van positie zodat hij onder mij kwam te liggen en ik hem kon berijden. Wel zo dat de aanwezige toeschouwers konden zien hoe zijn pik in mijn inmiddels sufgeneukte spleet moeiteloos verdween. Ik zocht steun op zijn borst terwijl hij met beide handen op mijn billen mij ging doorbeuken. Ik deed nu ook mijn bontjas uit zodat ik nu op mijn lieslaarzen na geheel naakt was. 'Ram je pik hard in die travo slut'. 'Spuit die hol helemaal vol' werd er van achteren geroepen. Ik kon niet genoeg van vieze praat krijgen en opgehitst door de beledigingen ging ik nu ook mijn kut harder met de stoten meebewegen. 'Die hoer kan er wat van, kom trek jezelf af en spuit over hem heen'. Als ik achterom kon kijken zou ik zien dat twee heren hun broek tot aan hun knieën hadden losgemaakt en zichzelf zaten af te trekken. Ja, ik wilde nu ook lekker klaarkomen en ging nu aan mijn clit hard rukken. Ik keek hem geil aan. 'Laten we samen spuiten! Kom vul mijn kut met je hete zaad' riep ik luid en tegelijkertijd kwam ik heftig klaar terwijl hij door de samentrekking van mijn bilspieren zijn kostbare lading diep in mijn spleet spoot. Hij bleef doorpompen zodat het overtollige zaad nu uit mijn uitgewoonde kut stroomde. Het maakte een soppend geluid. Ik ging op zijn lichaam rusten en hoorde zijn zware ademhaling in mijn oor. 'Dank je wel schat, het was super' zei ik. Hij keek mij aan en rolde mij om zodat hij weer bovenop op mij kwam te liggen om te gaan tongzoenen. Ik proefde ook mijn eigen sperma omdat ik over zijn gezicht had heen gespoten. 'Laat ook wat voor ons over makker' werd er geroepen. Hij stopte en begon hard te lachen. 'She is all yours' riep hij nu en gleed van mij af zodat ik nu voor de anderen als tgirl toy beschikbaar was.

1589 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.