Met een onbekend stel in een hotel

Geplaatst door: gebruikssletje op 24-09-24

Zoals al mijn avonturen is deze ook waar gebeurd en speelt zich af in een bekende hotelketen.

Een stel wat ik op deze site op de chat ontmoet heb heeft voor mij iets speciaals georganiseerd om mijn grens te zoeken en ik sta voor alles open. 
Geen idee wat me te wachten staat het enige wat ik me besef is dat ik een blind vertrouwen heb in hun plannen. Ik moest afgelopen zaterdag in een voor mij bekend hotel in mijn woon omgeving de door hun gereserveerde kamer betrekken en mij voor bereiden op wat zou gaan komen. Ik had als kleding opdracht voorgeschreven gekregen zwarte ultradunne naad nylons aan te trekken uiteraard met jarretels, een ultrakort rokje, een doorzichtige kanten blouse een sexy bh gevuld met mijn E cup siliconen borsten, donker opgemaakt met nep wimpers en uiteraard een pruik met lang zwart haar. Ook moest ik mijn metalen collar om hebben en mijn pikslot (Cb) meenemen. Bijpassende oorbellen, sexy enkelbandje met de letters fuck me, maakten alles compleet. Om 19:30 uur in de avond moest ik geblinddoekt op bed gaan liggen en wachten wat ging komen. De boodschap die ze in de chat hadden gegeven was helder, als je komt, dan geen vragen, geen antwoorden, je volgt al opdrachten uit zonder tegenstribbelen, zo niet dan blijf je maar thuis.
Kortom: een onweerstaanbare uitdaging voor me.

Opeens hoorde ik de hotelkamer deur opengaan en ik hoorde voetstappen en geklik van naaldhakken in de kamer. Het leek eeuwig te duren voordat er een vervolg kwam en net als ik me afvraag wat en wanneer er wat  gaat gebeuren voel ik iemand over me heen buigen. Ik voel lang haar langs m’n gezicht glijden en voordat ik wat kan zeggen voel ik druppels vocht op m’n lippen vallen. In een reflex lik ik mijn tong langs mijn lippen, rode wijn, en terwijl ik proef voel ik een natte zoen op de mijne …een gretige tong die met de mijne speelt oh fuck wat geil. Tegelijkertijd glijdt een hand langs mijn bovenbeen omhoog onder m’n rokje en ik weet wat ze zullen aantreffen een keiharde pik. Ik huiver als ik voel hoe zachtjes een vinger langs mijn lippen mijn mond in glijdt, heel voorzichtig glijdt de vinger een stukje verder m’n mond in, maar als ik probeer meer te voelen trek ze zich terug, wat gaat er gebeuren? Wat staat me te wachten? 

Een mannenstem vanaf de zijkant geeft het antwoord. Mijn sletje heeft de fantasie een andere slet domineren en te ik ervaren wat het is om een andere slet suf te neuken. Ik voel hoe ze naar boven schuift, en ik probeer met m’n handen een beeld te krijgen van degene boven op me. Ik voel een paar lekkere tieten, en ik voel hoe haar kruis dichter naar mijn gezicht schuift. Langzaam verkende mijn handen haar en ik voel en ruik dat ze met haar kut in de buurt van m’n mond is. Mmm  als ze wil spelen doe ik graag mee. Haar kut ligt inmiddels op m’n mond, door het kant heen voel ik hoe vochtig ze is, mijn handen schuift haar slipje aan de kant en langzaam lik ik het vocht op. Ik laat mijn tong kleine rondjes draaien en ik voel haar lichte neuk bewegingen, ze duwt echter mijn hoofd dieper naar het bed en zegt, nog niet dat moet je verdienen. 

Ze stapt van het bed af en als ze terugkomt krijg ik de opdracht op mijn buik te gaan liggen,  armen omhoog en benen wijd. Ik volg dit op zonder te vragen en ik voel hoe ze iets om me handen bindt en m’n vastbind, van de zijkant krijgt ze instructies, strakker, meer tape, benen wijder zodat we goed zicht hebben op zijn kut.

Als ze klaar is doet ze mijn blinddoek af terwijl ik met gespreide benen en armen vast lig op het bed, gewillig, onderdanig en beschikbaar. Ik ga je neuken zegt ze tegen me, ik ga neuken zoals nog nooit iemand je geneukt heeft. Plotseling duwt ze twee vingers in m’n bloed geile kut,  je bent er klaar voor, proef maar, zegt ze en zonder pardon duwt ze haar twee vingers in m’n mond.

Ze pakt een knots van een voorbind dildo tevoorschijn, langzaam gespt ze de dildo stevig vast en kruipt omhoog richting mijn mond. Wil je ‘m vast even voelen, maak maar nat die pik van me en ze brengt de dildo naar mijn lippen, pijp me slet. Het idee dat ik straks door haar genomen wordt terwijl ik weet dat haar man meekijkt maakt me mega geil en terwijl ik haar aankijk lik ik met m’n tong langs de dikke harde staaf. Je wilt een gewillig sletje?, Dan kan je die krijgen. Ik weet dat ze het in m’n ogen kan lezen ik daag haar bijna uit. 

Ze trekt de dildo uit m’n mond en verplaatst zich naar beneden het topje van deze dildo plaats ze tegen de door haar reeds ingesmeerde natte kut van me. Ik moet moeite doen om niet te kreunen van genot, en dan stoot ze in een keer keihard die pik in me, ze bepaalt het ritme en ik voel hoe ze die dildo in en uit me laten glijden, hard en diep. Vervolgens buig ze zich voorover naar me en geeft me een geile tongzoen daarna neemt ze dieper en harder mijn kut onder handen, ik voel me zo ontzettend hoerig en onderdanig ik wil meer en ik fluister zacht, doe met me wat je wil.

Haar ogen beginnen te glimmen mooi zo zegt ze, ik ga je gebruiken als m’n eigen sletje, niet alleen nu, maar wil je vaker gebruiken en op afroep. Ik ben dol op geile gewillige sletjes en ik wil je ook nemen zonder dat m’n man erbij is, ik wil je, we zouden dit samen meer dan leuk kunnen hebben geen remmingen. En op dat moment komt het geile idee bij me naar boven, dit geile wijf en ik zouden wel eens de meeste ranzige porno kunnen maken samen, en in gedachten zie ik haar op een stoel zitten met haar benen wijd, ik ertussen met m’n tong op en in haar kut, genietend van haar kut vocht terwijl ik haar lekker klaar laat komen door me tong en vingers die plagend in en uit glijden.

Ze fluistert in m’n oor wat ze nog meer met me wil doen, roept haar man d’r bij en beveelt haar man zijn pik in mijn geile mond te duwen terwijl zij mijn kut neukt met die voorbind dildo. Ze neukt me dieper en harder en soms doet het wel eens pijn maar het maakt me niets uit op dit moment ben ik zo geil dat ik voor alles opensta zolang het geile gevoel maar door mijn lichaam blijft blijven stromen. Hardhandig trekt ze mijn hoofd verder naar achter, ik voel zelfs hoe ze iets van mijn haar van mijn hoofd trekt, maar dat interesseert me niet. Ik hou ervan hard aangepakt te worden en als ze een extra vinger naast die dildo in mijn kut stopt kom ik bijna klaar. Het beeld van deze twee sletjes die elkaar opgeilen en volledig in elkaar opgegaan is voor de man waarschijnlijk genoeg geweest want hij spuit zijn geile sperma volledig in mijn mond. In je mond houden en waag het niet om het door te slikken beveelt de vrouw. Ze haalt de dildo uit mijn kut en duwt deze in m’n mond zo zegt ze en nu neem je drie flinke halen. Daarna haalt ze de dildo uit mijn mond. Ze maakt de dildo los en stopt deze in haar mond, zo zegt ze dat is toch lekker, daarna haalt ze de dildo uit haar mond en komt met haar mond naar mijn mond en geeft mij met haar vuur rode lippen  een lange natte tongzoen. Dan pakt ze mijn pik slot en probeert deze vakkundig om mij nog steeds harde pik te doen, maar daar weet zij wel wat op en geeft een paar flinke tikken op mijn pik en na een paar tellen begint deze slap te worden zodat zij dat pik slot vakkundig op slot kan doen. Zo zegt zij om te voorkomen dat jij aan je pik gaat zitten stuur ik je sleuteltje per post op en maandag zal je deze per post ontvangen en kun je je slot verwijderen. 

Nu heb ik dubbel pech want op maandag kom bij mij de post nooit. Ik kijk weer rijk halzend uit naar een volgende date met dit zeer geil stel of met haar, afwachten maar of zij weer contact opnemen.

2878 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.