Een onderdanige threesome

Geplaatst door: lindacd op 03-10-24

Linda komt het huis binnen, haar hakken klikken op de hardhouten vloer. De deur sluit achter haar en ze haalt diep adem. Ze is gekleed om indruk te maken in een strakke, rode jurk die haar rondingen op de juiste plekken benadrukt. Daaronder draagt ​​ze een hot korset met een sexy kanten body en kousen. Haar blonde haar valt over haar schouders en haar make-up is onberispelijk. Ze is het toonbeeld van een sexy submissive crossdresser, en dat weet ze.

Ze loopt de woonkamer binnen waar twee mannen op haar wachten. Ze heeft ze online ontmoet en ze hebben haar uitgenodigd om te komen spelen. Ze willen haar domineren en ze heeft er zin in. "Op je knieën Linda," zegt een van hen, zijn stem bevelend.

Linda gehoorzaamt en zakt op haar knieën op het zachte tapijt. De mannen naderen haar, hun pikken al hard in hun broek.
"Goed meisje," zegt de andere man, terwijl hij zijn hand door haar haar haalt. "Je ziet er zo fucking hot uit in die jurk."
Linda voelt een rilling over haar rug lopen. Ze is nog nooit zo opgewonden geweest.

De mannen gaan achter haar staan ​​en ze voelt dat ze haar polsen vastbinden. Ze maken een halsband met een riem om haar nek vast en eisen dat ze knielt. Ze is van hen om mee te spelen en ze zijn niet bang om dat te laten zien. "Doe je mond open" zegt een van hen, terwijl hij zijn pik tegen haar lippen duwt. Linda gehoorzaamt, neemt zijn pik in haar mond en zuigt hem nat. De andere man doet hetzelfde en ze voelt haar kutje natter worden met elke stoot van hun pikken.

Ze gaan weer achter haar staan ​​en ze voelt hun vingers haar kont onderzoeken. Ze beginnen langzaam, één vinger tegelijk, maar al snel gebruiken ze steeds meer vingers totdat ze helemaal nat en doorweekt is. "Wat een gewillige billen," zegt een van hen, terwijl ze haar kont stevig en rood slaat. 

Linda kreunt, de pijn maakt haar alleen maar natter. Ze is van hen om te gebruiken en ze geniet er elke minuut van. Ze neuken haar om de beurt, eerst langzaam, dan harder en harder tot ze allebei tot aan hun ballen in haar zitten. Ze neuken haar in elke positie, van doggy tot staand tot terwijl ze de andere kerel deepthroat. "Je vindt dat lekker, hè?" zegt een van hen, terwijl ze haar hard op haar kont slaat.

Linda kan alleen maar kreunen als reactie, haar lichaam trilt van genot. Na een hele nacht geil spelen, komen ze eindelijk klaar, allebei over haar gezicht. Ze is bedekt met hun zaad, en ze heeft zich nog nooit zo gebruikt en tevreden gevoeld. 

De mannen gaan naast haar liggen, hun armen om haar heen terwijl ze uitgeput in hun armen ligt. Ze is van hen, en ze is nog nooit zo gelukkig geweest. 

"Dank u" zegt ze, haar stem zacht en onderdanig.
"Nee, dank u, Linda," zegt een van hen, terwijl ze haar op haar voorhoofd kust. "Je was geweldig."

Linda glimlacht, voelt zich tevreden en vervuld. Ze is van hen, en zij zijn van haar. En vanavond is dat het enige dat telt.

1360 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.