Geblinddoekt bij Mr

Geplaatst door: liefhebber013 op 03-10-24

Dinsdag 1 oktober, op de chat sprak ik met Mr waar ik al paar keer snel had gedate. 

Ik was de hele avond beschikbaar en sprak met hem af. Ik zou naar hem gaan, daar aangekomen meteen in de hal mij omgekleed in sexy outfit en werd meteen geblinddoekt. Ik had aangegeven dat echt iedereen die zou willen in mij mocht en dat ik niets mocht weigeren van mijn Mr. 
Dus oud of jong, afkomst, safe of bare en piss. Ik zou het allemaal moeten ondergaan. 
Ik werd mee naar de woonkamer gebracht waar ik voorover over een tafel werd gezet en een flesje poppers in mijn handen kreeg. 
Mijn Mr zij ben je er klaar voor. Ik antwoord Ja Mr. 
Ik hoorde mijn Mr zeggen oké, hij is voor jou. Ik voelde 2 handen over mijn in panty gehulde benen gaan richting mijn gladde kut. Een klets op mijn billen volgde. Het tintelde. Een vinger ging naar binnen en snel volgde een tweede. Ik kreunde en nam een paar flinke snuiven poppers. 

Meteen voelde ik zijn dikke eikel tegen mijn kut en werd licht in mijn hoofd en in 1 stoot ging hij diep in mij. Het deed pijn, maar ook heerlijk. Hij begon me met lange halen te neuken. Pakte mij stevig vast aan mijn heupen en ging maar door. Ondertussen hoorde ik de berichten op de laptop van de Mr binnenkomen. Mijn hoofd werd vast gepakt en naar de pik van de Mr geduwd. Ik werd nu in mijn 2 gaten gevuld. De neuker achter mij ging maar door, zeker een half uur ging hij zo door tot ik zijn pik nog verder voelde opzwellen en hij zijn lading zaad diep in mijn kut spoot. Hij ging uit mij en meteen voelde ik er een grote dildo in gaan. Ik deed mijn best om deze er vast in te houden. 
Mijn neuker sloeg nog een keer op mijn kont en vertrok. 
De berichten bleven maar komen en de Mr zei, dit was een goed begin, de volgende is onderweg en is er met 10 minuten. Ondertussen bewerkte hij mijn kut met de grote dildo. 

Hij ging naar de deur en hoorde hem zeggen, loop maar door. Ze ligt klaar. 
Een jonge top van 28 met een flinke pik en vooral uithoudingsvermogen. Hij liet meteen merken waar hij voor kwam, na een paar rake klappen op mijn kut voelde ik zijn harde pik meteen diep mijn kut vullen. Wat ging hij tekeer in mij. Ik had er de nodige poppers voor nodig om het aan te kunnen. Ondertussen kreeg ik weer de pik van de Mr diep in mijn keel. De deurbel ging en de Mr opent de deur en er komt weer een man binnen. Meteen voel ik weer een pik tegen mijn lippen drukken en open mijn mond. Zijn pik gaat naar binnen en hij pakt mijn hoofd stevig vast. Zijn pik groeit in mijn mond en de top achter mij blijft hard doorneuken. Ik krijg de poppers onder mijn neus en snuif flink. Ik verdwijn in een roes van geilheid. Ik voel het soppen van de pik in het zaad van de eerste. Ik voel tijdens het neuken dat er vingers bij komen en wordt flink opgerekt. De top die in mijn mond zit zegt maak je maar klaar voor mijn pis wat je zo gaat krijgen. Hij haalt z’n pik uit mijn mond en de Mr pakt mijn hoofd vast en dwingt mij mijn mond wijd open te doen. Uiteraard doe ik dit. Even later voel ik warme pis in mijn gezicht, de harde straal vindt mijn mond en krijg de volle lading. Alle 3 de mannen schreeuwen naar mij, SLIKKEN GORE SLET. Ik doe mijn best maar krijg het moeilijk weg. Hij blijft pissen en voel het overal over mijn lichaam stromen. De top achter mij blijft maar neuken. Ik ben volledig nat van de pis en krijg weer de poppers en de Mr zijn pik verdwijnt weer diep in mijn keel. De pissende man vertrekt en wenst mij nog veel succes verder. 

Dan krijg ik de dildo weer in mijn kut. De top zegt, zo meteen krijg je waar je hier voor bent. Mijn zaad, en neuk ik je nog harder. Je bent er voor mijn genot. Vieze zaadhoer. De Mr neukt mij hard met de dildo. Ik tril op mijn benen en kan het amper meer aan. Ik neem een flinke snuif weer van de poppers. Dan verdwijnt de dildo. Ik voel meteen de pik weer in ik gaan en hij pakt mij stevig vast. Ik moet met mijn benen tegen elkaar gaan staan en mijn ass naar achter. Hij gaat extreem diep en hard in mij, als een beest gaat hij tekeer in mij. De Mr slaat mij hard op mijn billen en er lijkt geen eind aan te komen. Ik wordt als een échte sexslavin gebruikt. Er wordt geroepen, dit wilde je toch vuile hoer. Na voor mijn gevoel ging dit zo een half uur door en ineens gromde hij, ik spuit je vol hoer. Hier krijg je waar ik voor kwam. De stralen zaad schoten diep mijn kut in. Hij ging mijn kut uit en ik probeerde mijn kut dicht te knijpen om het zaad in mij te houden maar mijn kut stond open en het zaad liep over mijn panty naar beneden. Ik stond te wankelen op mijn benen. 
De top verdween en de Mr zei, kleed je maar aan en dit was het voor nu. Ik deed mijn kleding aan en deed de blinddoek af en vertrok. Niet wetende wie er in mij gezeten heeft. Later die avond zat ik weer op chat rond te kijken en kreeg berichten, dat ik een geile hoerige slet was. Dit voelde zo ontzettend geil en kinky. 
Bedankt Mr. X

1141 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.