Na 12 jaar...deel 1

Geplaatst door: laura1974 op 03-10-24

Een paar weken geleden in de chat was het begonnen. Een aantrekkelijke man van achter in de 60 had me gevraagd wanneer ik voor het laatst als meid buiten had gespeeld. Ik moest even nadenken, en kon toen alleen naar eerlijkheid antwoorden dat ik al circa 12 jaar niet meer gedressed en opgemaakt buiten had rondgelopen. We borduurden daarop voort, met als gevolg dat ik er op zaterdag ochtend weer aan dacht terwijl ik me intiem stond te scheren.

Dus, in 1 beweging volgden mijn benen, buik, borst en oksels. Als een pasgeboren baby stond ik mezelf in de spiegel te bekijken. Ik stapte onder de douche, en in - geile - gedachten verzonken mezelf afsoppend zocht ik al naar de klysma douchekop. Snel wisselen en spoelen.

Naakt liep ik door huis naar de speciale kledingkast, om te kijken wat ik nog had, en nog belangrijker, wat nog zou passen. Kousen sowieso wel, mooie donkere. Jarretelgordel was ook snel gevonden, en aangeklikt. Daarna vond ik een lakleren roze rokje, erg opvallend maar mooi, en een zwart lak topje. Dat laatste zat strak, maar ach. Een combinatie begon zich in gedachten te ontwikkelen, dus snel mijn roze collar om, en als afsluiting zwarte laklaarzen, net over de knie.

Terug naar de badkamer om het geheel eens in ogenschouw te nemen. Ik vond het er gelikt uitzien, maar de meid was er natuurlijk nog niet. Terug naar de speciale kast om te zien wat ik nog aan make-up bewaard had. Eigenlijk best veel kwam ik achter. Dus alles bij elkaar in een kratje, en retour badkamer. De basis was snel gelegd, daarna roze lippenstift en roze oogschaduw. Snel mijn roze pruik gezocht, en toen ik vervolgens weer in de spiegel keek was ze terug. Nicolle 2.0, inmiddels omgedoopt naar Laura

Omdat het nog vroeg in de middag was, en ik geen idee had waar ik nu met al mijn geilheid naartoe kon en wilde, ben ik maar weer diverse chats ingegaan. Daar werden me de meest exotische voorstellen gedaan, de meesten daarvan uit ofwel plekken die minimaal 120 km van noord Limburg af liggen, of door de mensen die ik net niet zocht. 

wotdt vervolgd

1916 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.