Bontjas (2)

Geplaatst door: tgirl020 op 04-10-24

Nu zat ik daar met twee halfnaakte mannen. Ik kon of buiten of binnen met hen seksen. Ik besloot tot het laatste en zei 'Zin in een trio in de auto?' Dat hoefde ik geen tweede keer te zeggen. De eerste sprong behendig binnen en ging direct achter mij knielen. 'Doe je jas weer aan, ik hou van bont. En ga in doggy stijl positie'. Nadat ik bontjas had aangetrokken moest ik ook zo diep mogelijk door mijn rug. 'Hoofd door de achterdeur en ga hem pijpen' werd gecommandeerd terwijl mijn billen van achteren breed werden opengesperd. Sperma van de vorige spuiter droop nog uit mijn kut. 'Haha glijmiddel heb je niet meer nodig geile teef' en hij ramde na deze woorden zijn harde paal moeiteloos in mijn weerloze kontje. Door het harde stoten moest ik mij stevig vasthouden aan het matras. Maar het was precies wat ik wilde, gewoon keihard door een wildvreemde bare geneukt te worden en tegelijkertijd een pik in mijn mond om hard af te zuigen. De andere man voor mij pakte mij onder aan mijn kin vast, ik werd gedwongen omhoog te kijken en mijn mond open doen. Zijn dikke pik waar al wat voorvocht uitkwam bungelde voor mijn gezicht. Ik rook een penetrante lichaamsgeur. Normaal hou ik niet van luchtjes, maar vreemd genoeg vond ik het nu zeer geil. 'Mmm geile lippen, een echte pijpbek. Ga nu zuigen slet, laat maar zien wat je waard bent' en hij stak zijn lul in mijn mond.

Iemand die toevallig langs zou lopen zou smakkende en slurpende geluiden horen. Als je de auto niet zag zou je misschien denken aan een onbekende vogel ergens in een boom. Maar het was ikzelf die met volle overgave een anonieme pik zat te zuigen terwijl mijn andere hol diep werd doorgeploegd door een willekeurige voorbijganger. De pik paste in het begin nauwelijks in mijn mond, maar na enige oefening kon ik met mijn tong zowel zijn eikel als de hele lengte van zijn lul likken. Triomfantelijk keek ik naar boven om te laten zien hoe goed ik als pijpslut was. Hij zei niets, maar liet meer spuug naar beneden op zijn pik druppelen die het pijpen nog sloppier en luidruchtiger maakte. Hij pakte zijn mobiel en begon mij te filmen. Kon me ook niet schelen en ik deed mijn best om de geilste pijphoer in de omgeving te zijn. 'Doorzuigen hoer, ik zeg wel wanneer je moet stoppen' hoorde ik hem roepen toen hij vond dat ik te lang in de camera keek. Zo aangesproken te worden maakte mij nog hitsiger en alsof mijn leven op het spel stond ging ik als een bezetene door met pijpen.

Men besloot de posities te wisselen. De gepijpte werd de neuker die mij staande van achteren wilde nemen. De neuker kwam op het matras liggen met benen uit de achterdeur. Met mijn handen langs zijn benen nam ik zijn gladde pik in mijn mond, ik kon mijn eigen lichaamssappen en gedumpte sperma proeven. Hij hield zijn hand tegen zijn voorhoofd omdat hij wilde zien hoe hij werd gepijpt. De andere hand ging achter mijn hoofd die meebewoog met de zuigbewegingen. 'Mmm bijna net zo goed als je kut. Zuig harder en trek maar een vacuüm van je mond.' Ik maakte gecontroleerde bewegingen met wang, tong en hield zo zijn omgesloten pik een tijdlang vast. Dan weer herhalen, rinse en repeat. Hij zei niets meer maar had zijn ogen gesloten met mond wijd open. Ik was goed bezig, werd supergeil en ging mezelf langzaam aftrekken.  De neuker achter mij had zijn staaf al in mijn gretige kontje laten verdwijnen, en mijn bilspieren kneep ik tegelijkertijd samen bij elke voorwaartse stoot. 'Aahh dat doe je goed sletje, knijp hem maar goed af met je geile reet. Dan krijg je later als beloning een flinke lading' en om dat te bevestigen sloeg hij eerst zachtjes, daarna steeds harder, beurtelings op mijn billen. Zolang ik geen stop zei mocht hij doorgaan, de pijn vergat ik doordat ik geheel gefocust was op het vacuüm trekken van de pik in mijn mond. 

Hij schopte tegen de binnenkant van mijn laarzen om mijn benen verder te spreiden. Er ontstond ruimte om van onderen te filmen, met flits aan zag je op zijn mobiel hoe zijn vochtige pik met snelle bewegingen in en uit mijn hoerespleet tekeer ging. Een mengsel van spuug en sperma werd zichtbaar uit mijn hol geneukt. Met als geluid een hard dijengeklets, af en toe een klap op mijn billen, en daar tussendoor geslurp aan een pik. Ik zag later het filmpje op een porno website, als ik deze bekijk komen de geile herinneringen weer boven en trek ik mezelf af. De dominante neuker ging nu klaarkomen, ik merkte dat aan het snellere stoten en gehijg. 'Aargh', luid schreeuwend spoot hij zijn balzak in mij leeg, zijn sperma in en uit mijn hoerekut pompend. Ik perste het ingespoten zaad zoveel mogelijk eruit. Op de camera zag je druppels en slierten lichaamsvocht naar beneden vallen, de kleine natte plek op de grond onder mij werd steeds groter. Ik kreeg ook een lading zaad in mijn keel gespoten. Als hongerig zaadsletje slikte ik zonder aarzeling alles door, niet waterig maar stevig en het smaakte zoet. Als spermaputje gedressed in een bontjas had ik de anonieme geilaards nu afgewerkt. Uitgeput bleven we een poos allemaal in de auto liggen. Toen ze afscheid namen kreeg ik een ferme tik op mijn billen, vervolgens verdwenen ze zonder veel geluid te maken in het donker, en toen ik achterom keek zag ik geen beweging meer. De rust keerde terug alsof er het afgelopen uur niets was gebeurd. Het werd frisser, ik trok de bontjas strak dicht op mijn lichaam en hield de kou buiten, en de geile vluchtige herinneringen binnen.

1311 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.