Na 12 jaar...deel 2

Geplaatst door: laura1974 op 05-10-24

Het werd al wat later op de dag, en hoewel ik flink wat geile chats had gehad, had ik nog steeds geen richting gekregen. Ik begon al bijna te twijfelen, tot ineens "ping", nieuw bericht.


Ik klikte het aan, en zag direct dat het van de man kwam die me eerder op dit idee had gebracht. We raakten weer aan de babbel, en hij vroeg of ik nog iets met ons laatste gesprek had gedaan. Ik antwoordde bevestigend, en vertelde hem gelijk hoe ik er nu bij zat en wat mijn intenties waren. Hij vroeg of ik nu Laura genoemd wilde worden, en stelde zichzelf voor als Bert. "Meneer voor vrienden" voegde hij eraan toe. Dat maakte mij op slag gewillig natuurlijk, en dus was mijn antwoord dat ik dat een leuke naam vond, Meneer.

Buiten begon het al wat te schemeren, en hij vroeg of ik Tilburg te ver vond. Het ligt op het randje, maar mijn antwoord was "helemaal niet".  Goed, dan moest ik maar gelijk in de auto stappen, de chat openlatend. Na een half uur zou ik zijn adres krijgen.

Het is voor mij altijd een gedoe om ongezien vanuit huis in de auto te komen, want flatgebouw, lift, drukke straat met parkeerplaatsen en natuurlijk buren die van niks weten. Maar ik was inmiddels zo geil dat ik besloot wat kleding en schoenen in een tas te proppen, en een schoudertasje pakte voor portemonnee, telefoon en nog wat kleine meuk.

Na nog een laatste blik in de spiegel pakte ik een halflange pvc jas van de kapstok en ging. Tik tik tik over de galerij, in de lift. Die stond gelukkig op mijn etage en ging in 1 soepele beweging naar beneden. Ik kwam de centrale deur uit, en zag dat ik per ongeluk mijn auto eens redelijk vooraan had staan. Snel de tas met mannenkleding op de achterbank, starten en wegwezen.

Eenmaal rijdend op de autoweg stelde ik de Flitsmeister in op Tilburg, want ik wilde nu zeker niet aangehouden worden voor te snel rijden.

Om ongeveer half 8 had ik Eindhoven achter mij, en was ik zo'n 3 kwartier onderweg. Dus snel een parking op om de chat te checken.
Daar stond 1 berichtje; "onderweg?". Ja Meneer, antwoordde ik, nu net Eindhoven voorbij.
Het duurde niet lang voor ik een lieve reactie kreeg, met een adres. "Ik verwacht je binnen een half uur hier".

Ik stelde de Flitsmeister opnieuw in, het bleek een dorpje net buiten Tilburg te zijn, en ik zag een vrij liggend huis. Handig!

De reis verliep spoedig, en ik draaide binnen de 30 minuten de oprit op. Auto uit, binnen lampje aan en een laatste check van make up en pruik. Iets zenuwachtig stapte ik uit, richting de voordeur, die openging voor ik op de bel kon drukken. 

Daar stond Meneer, in vol ornaat - lees, naakt - met een mooier lijf dan ik na zijn foto's had verwacht. Dat voelde ik gelijk ook onder mijn rokje, wat hij natuurlijk zag, en ik zei hallo Meneer.
Dag Laura, je ziet er goed uit. Nog meer een sletje dan ik dacht. 
Hop, weer beweging onder mijn rokje, dus "je vindt het zo te zien niet erg dat ik je een sletje noem". Grrr, betrapt.

Vervolgens nam hij mijn hoofd in zijn handen, trok me iets naar voren en kwam met zijn mond vlak voor de mijne. Even keken we elkaar aan, daarna sloot ik mijn ogen en opende mijn mond. Ik voelde zijn tong direct, en ik werd geiler en geiler van zijn kus. 

Na deze kennismaking werd ik dan eindelijk binnen gevraagd. Ik liep achter hem aan naar de woonkamer, die niet heel standaard ingericht was. De gebruikelijke bank, tafel en eetkamerset stonden er, maar ook een andreaskruis, een gynaecologenstoel en een schavot. De verlichting was gedimd paars en rood.
Wauw, kon ik alleen maar uitbrengen. Welkom in mijn stulpje, was zijn reactie. Zodra ik de deur achter je dicht doe, doe je alleen wat je gevraagd of opgedragen wordt. Je kunt nu nog terug, als je wilt, wat ik jammer zou vinden.
Ik keek eens goed om me heen, keek naar Meneer en zijn gereedschap en zei "ik geef me over Meneer".
Daarop sloot hij de deur naar de gang, en vroeg me wat ik wilde drinken. Verrast hierdoor stamelde ik "een frisje". Fanta? Ja hoor, Fanta vond ik prima.

Meneer liep naar de keuken, en terwijl ik bleef staan viel me op dat de gordijnen allemaal open waren. Tuurlijk, we zaten hier afgelegen, maar het maakte me weer geil. Het idee alleen al dat iemand kon meekijken. Hij kwam terug met mijn frisje, en gebood me mijn rokje en slipje uit te trekken. Zelf nam hij plaats in een stoel, en hij wenkte me dichterbij. Zo werd ik goed bekeken, me af en toe op zijn commando om draaiend. Ik voelde zijn hand aan mijn pik en zak, en even later een natte vinger in mijn kontje. Uiteindelijk kreeg ik de uitslag goedgekeurd. Echter, en het is ook nooit goed bij die dominanten, mijn pik reageerde te veel op waarneming en aanraking. Daarom gebood hij mij richting de gynaecologenstoel. Ik ging zitten en hij hielp me mijn benen goed te leggen. Mijn enkels werden met boeien vastgezet, en ik moest mijn armen boven mijn hoofd steken, waar ze ook werden vastgezet met boeien aan een stalen ring in de muur.

Geniet van je Fanta, zei Meneer, ik moet even iets zoeken. Zo verliet hij de kamer en zat ik geboeid, kijkend naar een glas Fanta wat 3 meter verderop stond. Zucht 
Ik bekeek me zelf maar weer eens, in mijn blote kont op die stoel zittend, mijn pik half stijf. De kamer werd weer bekeken, ik probeerde te ontdekken of er buiten mensen waren, en genoot van geilheid en stilte in huis.

Opeens ging de deur weer open, en Meneer stond in de kamer. Hij had zichzelf aangekleed, in een zwarte leren broek, stevige schoenen en een leren harnas om buik en borst. Een stoere kerel! Hij kwam naar me toe en zei "we zullen van jouw lul eens een sissyclitje maken. Roze staat je goed zie ik". Vervolgens pakte hij uit zijn broekzak een roze peniskooi en legde me die om. Een slotje eraan, en dicht. "Het sleuteltje leg ik op de vensterbank, voor straks als we klaar zijn. Dan kan dat niet kwijtraken".

Hoewel ik al jaren had gefantaseerd over het dragen ervan zat het niet lekker. Maar goed, ik had nou eenmaal ingestemd. Hij bevoelde me nog eens goed, vingerde me een tijdje zonder iets te zeggen, en ineens stopte hij. "Je houdt van toeschouwers, toch?" Van de schrik probeerde ik weer naar buiten te kijken, terwijl ik ja meneer zei. "Geen zorgen, daar is niemand. Maar we gaan wel wat opzoeken".
Daarop maakte hij mijn boeien los. Eerste de armen, toen de benen. Ik mocht mijn voeten uit de beugels halen en op de grond zetten. "Trek je rok aan en drink je drinken op, slet". "Ja Meneer" zei ik, en stond op. Hij pakte zelf een leren jas van een stoel, die hij aantrok over zijn harnas, en toen ik mijn glas half leeg had pakte hij een leren riem van die stoel.
"Hier komen en knielen", klonk het. Ik liep op mijn hakjes naar hem toe en ging op de knieën zitten. Handen achter mijn rug. "Hmm, je weet hoe het hoort. Mooi, slet".

De riem werd bevestigd aan mijn collar, en hij checkte even of ik deze commando's ook kende. Kort rukje naar voor en omhoog, ik kwam met mijn gezicht bij zijn kruis en opende mijn mond. Harde ruk omlaag, ik ging met mijn hoofd naar de grond en stak mijn kont omhoog.
"Mmmm", gromde hij. Iemand heeft je al eens getraind, of niet? Ja Meneer.

"Mooi! Sta op, we gaan!"

Wordt vervolgd 

1475 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.