Anal Slut

Geplaatst door: travo-linda op 21-10-24

Het is weer zo ver lekker fris schoon en gewassen mooi hoerig opgemaakt.

Hakjes aan met kousen leuke BH slip laat ik maar uit want die zit alleen maar inde weg.
Kort jurkje er over en ik kan de cinema in, ik ben al zo geil als wat maar ik heb altijd wel even tijd nodig ik warm te lopen. Maar deze tijd krijg ik dit keer niet, het is gelijk raak mijn blonde haren doen weer zijn werk merk ik. Als ik op de bank plaats neem komt er een jongeman voor mij staan met een enorme dikke pik. Hij zegt dat hij heel geil is en niet veel tijd heeft, hij wil dat ik hem eerst pijp en wil me dan neuken. Je kan maar duidelijk zijn toch, nou ik dat ook precies wat ik zoek, niet van dat softe gedoe. Ik doe dan ook wat hij vraagt en beging hem lekker te pijpen, het is echt een flinke pik want ik krijg hem niet lekker binnen. Maar dat komt wellicht ook van de koude start, maar lekker is ie zeker.

Hij is erg ongeduldig en druk zijn pik al snel met neukbewegingen achter in mijn keel, wat mij doet kokhalzen. Maar daar heeft hij geen boodschap aan zuigen beveelt hij, ik ga heerlijk door en met een snuif poppers gaat het top. Maar de tijd is kort en hij wil neuken, daar voel ik ook wel wat voor hen ik even rust om op adem te komen. Ik doe hem snel een condoom om en draai mij om om zijn lul diep in mijn te ontvangen. Anaal ben ik wel wat gewend en goed getraind, ik loop vaak met een butplug rond overdag. En als ik douche laat ik vaak een of twee dildo’s ik mijn kutje verdwijnen.
Maar goed hij staat achter mij en met echt een haal ramt hij zijn pik in mij, ik moet toch wel even slikken. Oh wat is dat toch heerlijk als hij er helemaal in zit, inmiddels ik er weer een pik voor mijn neus opgedoken die ik heerlijk diep opzuig. In mijn kutje gaat de neuker al een malle tekeer, hij is dan ook in notime klaar rukt zijn condoom af en spuit over mijn kont en rug. Heerlijk het warme sperma op je te voelen landen.hij geeft me nog een tik op de billen en is weg. De man die ik aan het pijpen ben wil nog niet klaar komen en gaat ook. Zo dat was een heftige begin, als dat zo door gaat is het een topmiddag.
Ik had nog niet verteld wat is eigenlijk het leukste en lekkerste vind, ik wil eigenlijk op zo een middag gebuikt worden als een echte slut. Ik ben gek op een gangbang met als toetje een heerlijke bukkake, dit lukt af en toe maar vaak zijn de mannen toch wat afwachtend. Ik besluit naar een andere ruimte te gaan waar ik op een bed plaats neem, kont omhoog en kijken wat er gebeurd.

Er komt al snel een man achter mij staan die een paar fingers in mij toch al openstaande kut steekt.
Het gaat een beetje stroef, ik doe er snel wat glijmiddel open in, als hij merkt dat er wel wat mogelijk is met deze kut gaat hij ervoor. Eerst 3 vingers hij sopt flink en ik loop vol lucht, maar ook hij is denk ik wat gewend en hij zet door 4 vingers. En nu zet hij ook echt kracht, ik voel hoe hij zijn duim er bij in drukt. Nu zitten er 5 vingers in en moet hij nog doordrukken om mij te kunnen fisten, ik merkt dat zowel hij niet durft en ik niet genoeg ontspannen ben. Hij gaat nog even lekker door gaan gaat dan weer uit mij. We hebben door dit spel wel een paa r kijkers gekregen, die allemaal met hun pik aan het spelen zijn. Ik zeg dat ze hun gang kunnen gaan dan dat hoef ik geen twee keer te zeggen, na een half uur ben ik door 6 pikken geneukt en hebben ze me volledig onder het sperma achtergelaten. Ik lig nog even op mijn rug na te genieten en spelend met het sperma trek ik mij klaar. Net voordat ik kom spuit de laatste man in mij gezicht. Het is een hele geile middag geworden, op naar de volgende.
Als jullie denken ik wil ook wel eens een spelletje spelen, ik kom vaak in Arnhem Amersfoort Hilversum en Enschede
Je mag me mailen houd ik je op de hoogte.

X Linda 

239 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.