Zondagavond chat

Geplaatst door: lucybi op 22-10-24

Na een korte medische pauze in mijn leven kon ik mijn alterego Lucy weer terug oppikken.

Het duurde niet lang voordat dit weer een normaliteit werd. Ik verlangde na al die tijd weer op een fijne date. Ik dacht rustig aan beginnen, even inloggen op de chat, wat rondkijken en wie weet op een zondag avond. Ik had me ervoor reeds voorbereid. Stomend bad, met volledige ontharing van het lichaam.
Lekker optutten met make up, mooie pruik, nagels lakken en dan natuurlijk dressen. Ik heb gekozen voor een mooie doorzichtige top met daaronder bh met siliconen vulling.
Dan een satijnen string met daarover een panty en geen hold ups of jarretels. Met daarop een korte lederen rok. Daarbij pasten mijn overknee high heels boots mooi.
Na wat rondgekeken te hebben, kreeg ik enkele chatberichten binnen die ik niet zo vlug verwachte. Na wat heen en weer gechat spraken we af bij mij thuis. De afspraak was: kennis making in real time, een babbel met een glaasje en zien wat we beiden leuk vinden. Rustig beginnen was er niet bij, het was een snelle start. Ik zette mij op mijn knieën en deed zijn broek uit, geen onderbroek maar direct zijn stevige lul met serieuze afmetingen die in mijn mond gepropt werd. Daar hou ik dus wel van.

Hij stootte lekker tot tegen mijn huig en hield mijn hoofd goed vast. Na enkele minuten stoten was ik aan de beurt. Hij trok mijn panty met de string in een beweging naar beneden. Mijn clit interesseerde hem niet maar mijn kutje maar al te meer. Hij liet mij in doggy stand plaatsnemen en begon direct mijn kutje te bewerken. Eerst likken, lekker vochtig maken en toen begon hij er zijn vingers in te proppen. Eerst een en er volgden al vlug meerdere. Na mij serieus opgerekt te hebben stak hij zijn pik terug in mijn mond en begon terug te stoten tot hij weer knoerthard was. Hij smeerde overdadig mijn kutje en zijn pik in met glijmiddel wat ook leek nodig te zijn. Mijn verwachting was groot maar niet zo groot als zijn harde pik. Gelukkig was hij niet te hardhandig en liet mij gewennen aan zijn afmetingen. Rustig duwde hij hem erin tot ik zijn ballen tegen mijn kont voelde. En dat was precies het startschot want vanaf toen werd het beuken. Na enkele minuten moest ik op mijn rug gaan liggen en benen optrekken. Zo kon hij mijn heels vastnemen en zo mijn benen dirigeren.

Onmiddellijk stak hij zijn pik terug mijn kut dat nu geen kutje meer is maar flink openstaat. Weer een hele beukpartij waar hij kennelijk van geniet tot hij op een bepaald moment mij aanmaand om op mijn knieën te gaan zitten. Dit gedaan te hebben steekt hij vlug zijn pik in mijn mond en begint luid te kreunen. Wat volgt is een overdaad aan warm zaad dat in mijn keel gespoten wordt. Uiteindelijk kalmeert hij en stoot nog wat na met zijn pik in mijn mond. Na zijn pik te hebben droog gelikt wil hij nog wat tongzoenen waar ik niets op tegen heb. Nadat hij zijn kleren terug heeft aangetrokken nemen we afscheid maar spreken af dat hier nog enkele vervolgen op komen.
Hierop komt zeker nog een vervolg.
Ik hoop dat jullie er kunnen van genieten, ik heb heb het zeker gedaan 

76 keer gelezen

Score:
(van aantal stemmen: )

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.