Mirte's 1e verhaal.

Geplaatst door: mirtetv op 13-09-23

Mijn naam is Mirte en ik kleed mij nu een aantal jaren als vrouw. Ik kan mij nog altijd wel herinneren dat ik vroeger het erg geil vond om panty's van mijn moeder aan te doen en later ook haar slipje en BH. Ook vond ik het altijd erg geil en kocht dan ook de meest sexy lingerie voor mijn vrouw om het zelf ook af en toe aan te kunnen hebben.
Ik ben eigenlijk gewoon jaloers op de vrouwen dat zij wel zulke leuke kleding en ondergoed hebben en bij ons als mannen is het altijd maar recht en standaard.
Ik heb dan ook een lak fetish dus daar is voor mannen toch al bijna niets voor te krijgen.
Ik ben dan nu ook een beetje aan het uitbreiden met pruiken en make-up en het lukt mij redelijk, al zeg ik het zelf. Het gaat mij dan ook niet om het vrouw wezen maar om de geilheid die ik ervan krijg.

Ik heb de laatste tijd ook meerdere "normale" jurken gekocht die mij goed passen en ook nog lekker zitten. Ja ik ben niet meer de jongste maar ook zeker niet de slankste meer. Tevens heb ik een paar pumps met niet al te hoge hakken die mij ook goed zitten.
Ik moet dan ook altijd goed plannen omdat mijn vrouw niets van mijn bestaan af weet en dat wil ik ook graag zo houden. Ook kom ik helemaal niet als TV buiten en hou het lekker privé, dacht ik.

Enige tijd geleden ging mijn vrouw een paar dagen weg met een vriendin dus had ik het rijk alleen. Nu is het voor mij ook altijd een wens geweest om als hoer rond te lopen maar dat durf ik eigenlijk helemaal niet. Ik ben ook meestal gekleed in lakkleding dus dat is toch al niets om mee buiten te komen.
Maar daar is nu toch een beetje verandering in gekomen.

Ik kom hier regelmatig travestieten tegen op Tgirl. Waar ik meestal wel een leuk gesprek mee heb maar daten durf ik niet zo goed. Op een gegeven moment zei 1 van de dames dat ze als TV bij de parkeerplaats bruggelen was geweest bij Apeldoorn. Hmm dat leek mij ook wel wat, maar hoedan?
Tja mijn vrouw was weg en het wordt alweer eerder donker dus dit was mijn kans dacht ik.
Ik had mij rustig verkleed en al een beetje opgemaakt zo dat ik nog normaal kon autorijden.
Jurk aangedaan, jarretelles met slipje, lekkere bh, een joggingbroek en een trainingsjasje, grote zonnebril zodat het bij de buren niet zou opvallen. Met knikkende knieën in de auto gestapt en richting Apeldoorn gereden. Vlak voor Apeldoor maar even gestopt om alles uit te doen en de pruik op te zetten, nu kent niemand mij meer. Lippenstift op, make-up beetje bijgewerkt en daar ging Mirte.
Wat een sensatie in mijn lichaam toen ik daar de parkeerplaats op kwam rijden. Het was al redelijk schemer dus dat kwam mij wel goed uit. En druk was het ook nog. Plaatsje gezocht om mijn autootje neer te zetten en het duurde maar even en er kwamen al mannen kijken. Ik durfde niet de auto uit en zat nog steeds te twijfelen. Ik had het dan ook nog nooit met mannen gedaan.

Na 10 min was het zo donker dat ik toch maar ben uitgestapt. Ik liep naar het grote hek en er kwamen al direct meerdere mannen achter mij aan. Ik ging voor het hek al direct links de bosjes in en ging op mijn knieën zitten. binnen 1 minuut stonden er 3 mannen om mij heen en ik had de lullen al in de mond. Hmmm dat was wel prettig ja. Het duurde niet lang en de eerste spoot al tegen mijn gezicht, hij was klaar dus ging weg en zijn plaats werd al snel ingelost door een andere pik. Ik had gehoord dat er achter het hek een groot bos was waar altijd wel wat te doen was maar daar ben ik helemaal niet aan toegekomen. Het bleef maar lopen met mannen en 1 voor 1 kwamen ze erbij bij staan. ik had handen te kort en het zuigen bleef maar doorgaan. Steeds kwamen ze maar klaar. De ene tegen mijn gezicht de ander in mijn mond het maakte mij helemaal niets meer uit, zo geil was ik geworden. Er was zelf een kerel die zei dat ik omhoog moest komen met mijn kont en hij schoof mijn jurk en slipje aan de kant en kwam klaar op mijn kont in mijn slip. Wat een geilheid. Ik heb dan ook wel 10 mannen afgewerkt in 20 min tijd. Wat een sensatie.

Het is zeker voor herhaling vatbaar maar wanneer weet ik ook niet. het moet maar weer zo uitkomen hé.

1780 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.