Niet alleen het stelletje.....

Geplaatst door: gebruikssletje op 14-09-23

Een persoonlijke reactie in mijn mailbox trok mijn aandacht: “Mijn naam is Sandra, binnenkort zijn we tien jaar getrouwd. Al jaren vraag ik mijn man of ik seks mag hebben met een lekkere geschapen man terwijl hij toekijkt, als cadeau. We zijn een aantrekkelijk stel en mijn uiterlijk en figuur doen mannen nog steeds denken, kunnen we een afspraak maken?. Ik wil hem extra verrassen door seks te hebben met een cross-dresser, en je raad het al, mijn aandacht werd getrokken door jou profiel”.

Verbaasd maar eigenlijk ook blij dat er eindelijk eens een stel reageert, stuurde ik een reactie terug.

De dag erna reageerde Sandra terug en vertelde me dat er een kleine wijziging in het plan was. Ze vertelde me dat een acht jaar oudere en onlangs gescheiden vriendin op de geplande dag van de date uit Spanje zou langskomen, zij hebben elkaar 2,5 jaar niet gezien omdat zij in Spanje werkt en dat ze al jaren details over hun seksleven uitwisselde. Onder andere weet zij ook dat haar man ook op haar geilt. Of ik de date wil verzetten, maar dat zou wel eens langere tijd gaan duren, en bekend is dat uitstel meestal afstel is.

Toen ik haar vertelde dat dit voor mij geen probleem zou zijn om de date door te laten gaan vroeg ze of ze mocht kijken en misschien zelfs meedoen?

Ik vertelde Sandra dat ik er eerlijk gezegd wel twijfels over had over dit verhaal en een zekerheid wilde dat alles klopte, temeer omdat ik 1,5 uur moest rijden om naar ze toe te gaan, ik een recente foto wilde en een bewijs van hun adres, waar ze meteen mee instemde. Al snel kreeg ik het gevraagde per mail toegezonden.

Wat heb ik geluk, dacht ik om seks te hebben eventueel met twee vrouwen terwijl een man toekijkt en ook misschien meedoet. Drie dagen erna was het zover en sta ik in hun slaapkamer gekleed in hele dunne lichte kousen met een rode naad, rood kort rokje, zwarte jarretels, mijn nieuwe pumps met een hak van 12 centimeter, zwart/rode bh gevuld met mijn welbekende siliconen borsten, en natuurlijk een doorzichtige blouse, zwarte mascara en wimpers, en kijk naar mijn geile outfit en brullende erectie in mijn string in de plafondspiegel. Hun slaapkamer is rijkelijk ingericht en de slaapkamer heeft spiegels aan alle vier de muren.

Toen ik aankwam, was haar man gekleed in een zijden kamerjas tot op de knieën. Hij vertelde me dat Sandra en haar vriendin Patricia in de slaapkamer op mij zaten te wachten. Wij hebben allemaal uitgekeken naar je bezoek. Mijn vrouw is een zeer aantrekkelijke en extreem sexy vrouw. Ik weet het echter niet zeker over Patricia. Je kunt binnen een minuut je eigen oordeel vellen.

De twee vrouwen hebben zich urenlang op je voorbereid en mij geplaagd. Ik zag hoe ze elkaars schaamhaar bijknipten. Patricia had wat haartjes en ze vond het erg leuk om met haar naakte lichaam te pronken terwijl ik zag hoe mijn vrouw het meeste ervan afschoor met mijn scheermes.

Ik heb Sandra nog nooit naakt gezien. Ze heeft een heel goed lichaam, voor iemand die acht jaar ouder is dan mijn vrouw. Daarna vroegen ze me wat ze moesten dragen om indruk op je te maken. Ik had toen zo’n erectie dat ik moeite had met antwoorden sprak hij.

Ze zijn gisteren gaan winkelen, en hebben best wel iets uitdagends en geils uitgezocht vertelde hij me. Ga maar naar de slaapkamer, dan kun je het zelf zien. Mijn eerste indruk van Sandra in de zacht verlichte slaapkamer is die van een lange blondine, een maatje 36 met een geweldig, goed geproportioneerd lichaam en zeer goede, lange benen. Zo jij ziet er lekker geil uit een hele goede smaak zei Sandra, dat wordt smullen en gaat wijdbeens voor me staan en daagt me uit.

Een beetje onwennig voel ik mijn klit groeien, hier sta ik dan gekleed als een sletje in de slaapkamer van een getrouwd stel. Ook zij ziet mijn opgezwollen klit, wauw, daar gaan we van genieten zei ze.

Ik draag ook een metalen cockring, je pik is nog geweldiger als je dat aan hebt,’ zegt ze en de blik op het gezicht van haar man doet vermoeden dat hij onder de indruk is, hoewel misschien ongerust omdat hij op het punt staat te zien hoe zijn vrouw mij gebruikt voor haar seksueel genot.

Hij heeft me hier tien jaar op laten wachten, dus laten we het goedmaken,’ glimlacht ze terwijl ze haar doorzichtige kamerjasje opendoet en op het bed gooit, zodat ik naar haar lichaam kan lonken. Ze is sexy gekleed, op naaldhakken, een heel korte witte string zonder kruis en een open bh, die haar gebruinde lichaam accentueren. Daarbij draagt ze witte fishnet hold ups.

‘Vierdertig, en nog steeds stevig,’ glimlacht ze mij als zij haar tieten en grote stijve tepels laat bewonderen. En nog steeds een goede stevige kont,” glimlacht ze terwijl ze zich omdraait en me twee zeer goed geproportioneerde, blote kontwangen laat zien, geaccentueerd door haar witte string.

Ze zegt tegen haar man dat hij zijn kamerjas moet openen, moet gaan zitten, ontspannen en kijken. Ik merk dat hij al een indrukwekkende erectie heeft. Kom maar mee Patricia, wij gaan ervoor. Ik vermoed dat Patricia nog wat onwennig is aangezien ze nogal rood lijkt te zijn.

Ze is een zeer aantrekkelijke veertiger, maatje 38,sexy uitziende brunette en zeer zelfverzekerd. Wil je zien wat zij speciaal voor jou draagt?, zegt Sandra als ze glimlacht terwijl ze van Patricia de zeer korte zwarte zijden kamerjas opendoet. Ik denk altijd dat minder meer is’, grijns ik terwijl ik haar volledig naakte lichaam bewonder, geaccentueerd door de gouden ketting die om haar middel bungelt, net boven haar kortgeschoren schaamhaar, dat dezelfde kleur heeft als het haar op haar hoofd. Ook draagt ze echte zijden zwarte nylons met een jarretel.

Hoe vind je mijn benen en kont? De meeste van mijn mannen waren er erg enthousiast over spreekt Patricia blozend. Laat je niet teveel afleiden, je bent hier voor Sandra’s tiende huwelijksverjaardagscadeau. Ze vertelde me dat ze haar man al jaren vraagt ​​of ze seks mag hebben met een heel goed geschapen man terwijl hij toekijkt, als cadeau, dus vandaag is haar dag.

Ik wil eerst kijken en genieten.

Daar sta ik dan op mijn dunne hoge heels voor het bed en kijk ik naar mijn brullende erectie in mijn string die mijn rokje optilt. Ik kijk daarna naar de plafondspiegel terwijl Sandra mijn borsten beet pakt en mij onder mijn rokje betast en plaagt tot aan mijn erectie.

Ik kijk naar haar man voor zijn reactie: hij is duidelijk onder de indruk en opgewonden bij het zien van mijn erectie, vooral wanneer zijn vrouw deze begint te strelen. Het duurt niet lang of ze haalt mijn klit onder mijn rokje vandaan en uit mijn slipje.

Terwijl ze mijn pik in haar mond neemt en mijn ballen streelt, kan ik haar man gefascineerd zien kijken in alle spiegelreflecties terwijl hij langzaam zijn erectie streelt en plaagt. In de plafondspiegel kan ik Sandra's achteraanzicht zien terwijl ze mijn pik zuigt en plaagt. 'Ik vind het geweldig wat je met mij doet. Je bent heel goed, je kont en benen zien er fantastisch uit in de plafondspiegel, en ik denk dat je man het ook leuk vindt zei ik plagend en hijgend.

Vind je het leuk om mij zijn klit te zien zuigen? Je hebt me tien jaar laten wachten voordat ik de lul van een andere man kreeg, en wat voor een lul ! zei Sandra.

Ik wil dat hij me snel, heel snel, met zijn lul neukt. Mag ik? Wil je mij zijn lul zien neuken?"

Sandra vraagt of ik mijn slip en rokje uit wil trekken en op bed wil gaan liggen.

Zonder op antwoord te wachten gaat Sandra schrijlings op mij zitten en laat mijn pik over de volle lengte in haar zeer natte kut glijden met haar handen op haar heupen.

Dat is de hemel grote manlief, de verdomde hemel."

Alsof het vooraf afgesproken was, begint Patricia, die nog geen woord heeft gezegd sinds ze ons vertelde ‘ze wilde kijken en genieten’, mij te tongzoenen. Sandra berijdt je pik terwijl ik mijn tong in je keel heb zegt ze uitdagend.

Ik denk dat we haar man erg jaloers maken", vertelt ze me terwijl ze doorgaat met tongzoenen terwijl ze de siliconen borsten beet pakt en plaagt met haar vingernagels. Vind je het leuk om je lul in de kut van mijn vriendinnetje te hebben?

Ik geniet van het kijken en het ziet er fantastisch uit, verdomd fantastisch. En jij Sandra? Vind je het leuk om zijn pik te berijden vraagt Patricia. Hoe voelt het bij jou? We hebben jarenlang over ons seksleven gepraat en geroddeld, maar ik heb je nog nooit in actie gezien zegt ze lachend. Je man lijkt het leuk te vinden om te zien hoe jij een nieuwe lul neukt.

Heel erg door de manier waarop hij met zijn erectie speelt denk ik zegt Patricia, die zou ik best wel in mijn mond willen proeven. Misschien masturbeert hij ook wel een beetje voor mij.

Kijk hoe ik klaarkom schat, ik ga klaarkomen op de lul van een andere man,” kreunt Sandra nadat ze na wat zeker 15 minuten in die positie moet zijn geweest. Kijk hoe ik klaarkom, schat,” herhaalt ze terwijl ze rilt en een luidruchtig en zeer nat orgasme krijgt.

Ze staat op en loopt naar haar partner toe, laat haar handen over zijn borst glijden en speelt dan met zijn erectie.

Ik ga op mijn rug liggen, open mijn benen en laat deze “girl” mijn hersens eruit neuken, minstens twintig minuten. Heb ik jouw toestemming?” plaagt ze, zonder op antwoord te wachten.

Ik kijk naar hem en ik zie dat hij erg enthousiast lijkt te zijn over het idee terwijl hij zijn brullende erectie plaagt met de toppen van zijn vingers terwijl Sandra op haar rug ligt, haar benen opent en mijn pik in haar zeer natte kut leidt.

Tegelijkertijd staat Patricia achter hem en plaagt zijn tepels. Wil je dat ik aan je pik zuig terwijl je kijkt naar een t girl met zijn lul die je vrouw neukt?

Je vrouw is erg attent zegt Patricia. Ze voelde zich een beetje schuldig als ze een andere ging neuken terwijl jij toekeek, dus vroeg ze me of ik jou een beetje aandacht wilde geven, jij geilt toch al heel wat jaartjes op mij?

Ik zal het je nog eens vragen. Wil je dat ik aan je pik zuig terwijl je kijkt naar een ander die je vrouw neukt? En je vrouw kan zien hoe ik haar man bevredig terwijl een andere haar neukt. Zou je dat willen?" Patricia vraagt ​​het als ze voor hem knielt en zijn pik likt. Je moet het mij vertellen. Je pik is keihard.”

Ik kijk hoe hij er nauwelijks in slaagt ‘ja’ te mompelen, terwijl hij Patricia’s hoofd vasthoudt en zijn pik in haar mond leidt.

Wauw, stel je voor, wat een opwinding” Sandra glimlacht. Neuk me nu, neuk me heel goed en heel hard. Hier heb ik tien jaar op gewacht. Houd je niet in.

Ik vind het heerlijk om te zien hoe je me neukt in de plafondspiegel zegt Sandra en ik zie je pik in en uit me glijden in de zijspiegels,” spint ze terwijl we in een ritme komen, “ik vind het geweldig.”

Als hij zijn vrouw dat hoort zeggen, is dat genoeg om haar man over de rand te laten gaan. Terwijl we neuken, kunnen we hem allebei horen schreeuwen en schreeuwen: "Oh fuck, ik kom klaar, ik kom klaar, ik kom klaar."

Daarmee verliest Sandra werkelijk alle lichte remmingen die ze misschien had, terwijl ze haar benen om me heen slaat. Geef het mij, neuk me harder, harder, harder, ga door met neuken. Laat mijn man en Patricia zien hoe je me heel goed kan neuken."

Patricia staat dichtbij en kijkt toe terwijl Sandra kreunt: 'Harder, neuk me harder' Fuck me, fuck me, fuck me,” kreunt ze terwijl ik voel dat ze een enorm orgasme krijgt en dit terwijl twee mensen kijken.

Minder dan een uur later heb ik weer een volledige erectie. Ik zie Patricia uitdagend naar mij kijken. Ze likt haar lippen en zegt: “ zal ik jou ook eens lekker pijpen”?

Patricia is naakt, afgezien van haar nylons en hakken, terwijl ze mij een voortreffelijke blow job geeft.

Ze wreef olie over mijn kont en pik terwijl Sandra en haar man toekeken.

Sandra en haar man zijn ook naakt en met hun handen wrijven ze over elkaar heen en zijn allebei erg opgewonden als ze kijken hoe Patricia mijn erectie streelt. Patricia’s vette hand doet prachtige dingen met mijn erectie. Ze is erg goed en weet haar tempo te variëren. Sandra kijkt toe en streelt de erectie van haar man, synchroon met Patricia's hand op mijn erectie.

Een echte kick voor mij als ik mijn klit laat aaien door een voor mij vreemde vrouw terwijl haar naakte, opgewonden vrienden toekijken. De man van Sandra is rood in zijn gezicht en erg opgewonden als hij de hand van zijn vrouw haar vriendin op mijn erectie ziet.

Ik ga je lul pijpen,” zegt Patricia luid genoeg zodat de anderen het kunnen horen terwijl ze weer voor me knielt en mijn erectie likt en kust, en daarna mijn ballen. Er is een enorme seksuele spanning in de kamer terwijl ze mijn erectie tussen haar strak samengeknepen lippen neemt.

Dan kreunt Sandra's man voor de tweede keer vandaag: "Oh fuck, ik kom klaar, ik kom klaar, ik kom klaar", terwijl ze hem met haar hand meeneemt.

Patricia is erg goed in pijpen. Een pijpbeurt van een goedgebouwde, vrouw, terwijl haar naakte achtjarige jongere vriendin en haar man toekijken en genieten. Sandra en haar man kijken met gespannen aandacht toe, duidelijk een nieuwe ervaring voor hen.

‘Blazen of slikken,’ mompelt Patricia terwijl ze beseft dat ik heel dicht bij een orgasme ben, terwijl ze haar nagels over mijn ballen schraapt en met haar duim en vingertop langs mijn erectie glijdt. ‘Slik,’ mompel ik terwijl ze mijn erectie weer tussen haar lippen neemt. ‘Slik,’ kreun ik seconden voordat ik tegen de achterkant van haar keel sla.

Ik spuit mijn lading in haar keel, opent haar volle mond en laat het aan mij, Sandra en haar man zien en slikt dan alles door. Dan opent ze weer haar mond en kunnen we zien dat alles weg is, zo zie je maar weer, er zijn hier toch ook (H)eerlijke mensen die hun afspraken nakomen.

Uitgeblust en na wat gedronken te hebben stap ik nog steeds full dressed in mijn auto en rij weer 1,5 uur terug, maar het was de moeite waard. Misschien onderweg nog even stoppen op een parking? 

2207 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.