Raamslet {2}

Geplaatst door: tgirl020 op 15-09-23

De travo snol had aangegeven het op een andere manier te willen doen. Voyeuristisch al ze was wilde ze de gordijnen nu open houden terwijl ze een klant aan het afwerken was. Liefst ook met meerderen. Ook zou Mark vooraf het geld moeten innen, dan hoefde zij zich daarover geen zorgen te maken. Hij had wel een idee hoe hij dit moest aanpakken. In de rosse buurt had je een doodlopende steeg met nog niet verhuurde kamers. Als hij de achterste peeskamer voor haar zou reserveren, dan zou dat voor eventueel andere dames geen hinder hoeven te betekenen. Hij zelf zou zichzelf posteren aan het begin van de steeg en als haar pooier zaken met potentiële klanten afhandelen. Daarbij had hij een compilatie van sexfilmpjes die hij in de loop der tijd had verzameld en aan hen kon laten zien. Eventueel ook livestreamen. De klant mocht voor een uurtje met zijn hoer spelen, maar maximaal met 4 personen tegelijkertijd alhoewel hij wel wist dat zij een gangbang slet was en wat haar betreft nooit te veel pikken in een kamer aanwezig kon zijn. Ze had zich als french maid gekleed, daarvan een lak versie met daaronder witte lieslaarzen die goed tegen de bruine kleur van haar benen af staken. Grote gouden ring oorbellen had ze aan, daar moest ze voorzichtig mee doen als ze aan het pijpen was had Mark gezegd. En met kauwgom in de mond mocht ze verder de ordinaire slet uithangen, waar nodig met schunnig taalgebruik als het bij de situatie zou passen. Af en toe moest ze net doen alsof ze haar kamer aan het schoonmaken was, dat deed ze dan met een roze vederborstel waarbij ze soms diep voorover boog, of op een hoge stoel stond. In beide gevallen had men een goed uitzicht op haar welgevormde kont, in tweeën gespleten door een zwarte lak g-string.

Een klant had wel zin na het zien van de livestream en kwam daarna de kamer binnen terwijl ze staande op de stoel hem vriendelijk begroette. Ze wilde afstappen maar hij zei dat ze door moest gaan waarmee ze bezig was, ging vervolgens op het bed zitten en met zijn gulp al open keek hij rechtstreeks omhoog tegen haar bilspleet aan. Ze voelde zijn ogen staren naar haar kontje, haar clit begon stijf te worden, hoer als ze was om voor elke anonieme man haar lichaam te laten zien, betasten en te gebruiken. Om verder te teasen schoof ze de draad string ietwat opzij zodat haar sterretje geheel zichtbaar was. Ze bewoog de vederborstel langzaam tussen haar billen heen en weer en keek af en toe geil achterom naar de klant. Zijn mond hing nu half open en zei verder niets terwijl hij zijn dikke grote pik langzaam en steeds harder begon af te trekken. Je hoorde hem alleen zwaar hijgen. Na een poos zei hij dat hij haar wilde rimmen, en ging achter haar staan en met zijn grote handen spreidde hij haar billen zover mogelijk uit elkaar. Hij stak zijn gezicht erin, rook eraan en ging met zijn stoppelbaard kin langs haar huid, alsof hij deze als een stuk onbewerkt hout glad moest schuren. De travo slet begon nu langzaam te kreunen, ze wilde altijd zoveel mogelijk fysiek contact, ja soms een pijn om lust te vergroten en waarbij de grens steeds wat verder werd opgeschoven. HIj begon heviger met zijn tong aan haar kontgaatje te likken, met diepe halen van boven naar beneden waarbij hij veel speeksel gebruikte. Hij merkte dat ze geiler werd vanwege haar stijvere clit, deze slet genoot er echt van en kreunde nu als een krolse kat. Hij wilde ook zijn tong diep in haar kutopening steken. Het puntje van zijn tong verdween langzaam maar zeker in haar hoerekut, ze concentreerde zich om met haar kontspieren deze vast te houden en af en toe lukte dat ook. Hij merkte dat zijn tong soms werd afgeknepen, en werd nu zo geil dat hij in haar wilde klaarkomen. ‘Ik ga je van binnen schoonspuiten met mijn zaad. Kom naar beneden’. Het sletje moest met een been op de stoel blijven staan zodat hij zijn stijve pik nog dieper in haar hol kon steken. Tegelijkertijd greep hij haar nek vast en vervolgens ging hij haar ruw neuken. Hij pakte de vederborstel van haar af en tikte daarmee afwisselend op haar billen. Alsof hij een losgelopen merrie moest temmen stootte hij diep in haar gulzige kontje. Ze kreunde en riep dat hij nog wat harder mocht slaan. Ze kreeg nu behoorlijke tikken en schreeuwde nu luid van lust en pijn. Hij voelde dat hij ging klaarkomen, schoof de borstel in haar mond. ‘Bijt daarop bitch, ik ga nu in je spuiten’, en in deze houding dumpte hij zijn zaad in de gewillige neukhoer. Het was te veel om binnen te houden, hete sperma droop langzaam naar beneden en enkele klodders belandden op de vloer. 

Het zaadsletje begon daarna op handen en knieën de spermaklodders schoon te maken nadat de klant was vertrokken. En terwijl ze zo bezig was hoorde ze een nieuwe klant binnenkomen. ‘Blijf maar in deze positie, maar draai je om met je gezicht richting deur. Ik wil dat anderen je zien terwijl ik je op zijn hondjes neuk’. Het was ook haar favoriete positie en de vergelijking met honden maakte haar altijd geil. Als een teef die haar loopse geuren aan een toevallig langslopende reu verspreidde, vervolgens door hem binnen enkele seconden werd gedekt, totdat de volgende zich aandiende en dan haar kut weer vol pompte, en dat de hele dag lang. De klant schoof de maidkleding naar boven zodat haar kont nu geheel vrij was, knielde achter haar en voor ze het wist zat zijn pik tussen haar bilspleet. Voor zijn dikte gebruikte ze normaal glijmiddel, maar vanwege de spermabeurt van de vorige klant was dit overbodig, zijn staaf ging als een warm mes door haar geile boter. Ze had haar ogen gesloten om te genieten van de stevige neukbeurt, af en toe keek ze geil naar achteren en greep met haar hand haar ene bil om deze op te rekken, zodat zijn pik nog dieper in haar kont kon verdwijnen. Intussen stond een derde klant buiten te kijken hoe zij van achteren werd afgewerkt. De neuker gebaarde om mee te doen, en na enige aarzeling kwam hij de kamer binnen. Zijn schroom verdween snel toen de slet hem met haar ene hand in zijn kruis greep en zijn gezwollen pik uit zijn broek bevrijdde. Een dikke lul zwaaide voor haar neus, hij ging snel op zijn knieën zitten en greep haar hoofd van achteren vast en ramde zijn staaf in haar weerloze mondje. Dat deed hij in tegengestelde ritme van de man achter haar, zodat deze snol extra pijn te verwerken kreeg, zowel in haar gulzige kont als mond. Ja hard stoten zouden ze, Mark had immers gezegd dat ze niet vies was van enige pijn. Ze was nu van de wereld, zeker toen ze ook af en toe poppers toegediend kreeg. Als een bezetene bewoog ze haar kont hard naar achteren zodat zijn pik nog dieper in haar hongerige hol verdween, terwijl ze tegelijkertijd het pikvlees in haar mond hard afzoog waarbij ze hem strak en geil bleef aankijken. Beide heren wisten wel dat Asians hoerig en gewillig waren, maar zoiets hadden ze niet vaak meegemaakt. En ze deed niet alsof, ze genoot van elke stoot die haar slanke lichaam te verwerken kreeg. Spoedig daarna werden beide balzakken tot aan de laatste druppel in haar lichaam geleegd, onder luid geschreeuw werden haar mond en kont nu afgevuld met vers zaad. Ze proefde de typische smaak van sperma in haar mond waar ze zo dol op was en ze probeerde alles door te slikken. Maar de grote hoeveelheid kon ze ook dit keer weer niet geheel binnen houden, en daar zat ze nu uitgeput als zaadhoer tezamen met de klanten, helemaal besmeurd over haar kleding en lichaam.

Zo ging het de hele avond door. Bij de laatste 2 gasten op de avond lag ze nu sufgeneukt op het bed, haar rechterbeen omhoog en ondersteund door de man die haar achterlangs met diepe stoten aan het neuken was. Tegelijkertijd werd een dikke pik in haar mond geschoven, de rode lipstick en haar gehele make-up waren allang verdwenen door het vele pijpen en facefucken. Mark kwam kijken hoe het met haar ging, ze had haar ogen gesloten en zo te zien genoot ze nog van elke seconde van het pikvlees in beide openingen, alsof het pas de eerste klanten op de avond waren. Ze deed haar ogen open en lachte naar hem. Hij pakte snel zijn telefoon om te fotograferen, de scène voor hem leek namelijk precies op wat je vaak op de voorpagina van pornobladen tegenkomt. De pikken, en vooral de dikte ervan, waren heel goed zichtbaar in haar kut en mond. Dit in sterk contrast met haar eigen kleine clit die fier rechtop stond. Het enige wat aan dit plaatje wellicht ontbrak was een nieuwe zaadlozing ergens op haar kleding, om de indruk te geven dat french maids niet anders dan geile kamermeisjes zijn, bereid om gasten de geile roomservice aan te bieden als daarom werd gevraagd. Hij stapte de kamer binnen en besloot mee te doen. Hij ging op haar lak jurkje spuiten zodat zijn sperma daarbovenop zou komen te liggen. Hij kwam snel klaar, maar de slet was zo gefocust op de penetraties in haar beide openingen dat ze niet direct doorhad dat haar kleding en gezicht inmiddels onder zijn sperma zat. Ze kon haar ogen niet goed openen vanwege het vele zaad dat zou binnenstromen. Dus ging ze gewoon door met pijpen alsof er niet was gebeurd. Maar Mark maakte snel een foto voordat alle vocht van haar gezicht was gedropen, zijn hoer had er op dat moment niet beter op kunnen staan vond hij zelf. Dit zou een mooie promo foto kunnen zijn van een nieuw te organiseren gangbang party.

1858 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.