Ze kwam gezellig langs

Geplaatst door: bitop070 op 05-07-24

Paar weekjes geleden was ik zaterdagnacht online. Raakte aan de praat met een leuke tv. Ze vertelde mij dat ze onderweg was ivm plezier maken met mannen. 

Na een tijdje te hebben gesproken met elkaar kwam het hoge woord er wel uit dat we elkaar wel zouden willen zien. 

Voor mij was op dat moment t lastig ivm thuis situatie ik was niet alleen. 
Dat vonden we beide wel heel erg jammer en het leek uit te lopen op niets. Ja een uurtje kwamen we toch weer aan de praat. Ik zei het zou wel kunnen maar dan misschien in jou auto. Dat was gezien de plekjes hier in de buurt ook lastig. 
Wat over bleef was de berging. Aangezien ik geen fan ben van berging seks spraken we toch af.

De afgesproken. Tijd kreeg ik een berichtje dat ze er was. Ik liep naar beneden en er stond een kanjer voor de portiek. We liepen naar binnen de hal in naar de bergingen. Was best wat nerveus maar al snel verdween dat. We gingen de beging in en ik sloot de deur achter ons. Haar jas ging uit en ik zag een heerlijke geklede tv slet voor me staan. Ik ging achter haar staan en duwde mijn pik tegen haar billen. Ik begon zacht in haar heerlijke borsten te knijpen en te zoenen in haar nek. Ze draaide gewillig tegen me aan. Nadat ze zich omdraaide en door haar knieën zakte maakte ze mijn broek snel los en haalde mijn pik uit mijn broek. Gulzig begon ze te zuigen. Haar hand verdween in haar tasje en ik haalde een flesje pop eruit. Ze vroeg of ik het wilde. Ik zei geen nee. Nadat zij een paar goeie teugen nam gaf ze het flesje aan mij. Zij ging diepen pijpen terwijl ik het flesje aan mijn neus zetten. Ik werd steeds geiler er harder. Ik trok haar omhoog en zette haar voorover tegen mijn fiets. Eerst begon ik haar heerlijk te vingeren. 

Zij pakte mijn pik beet en vroeg me haar te neuken. Ik liet mijn lul in haar sterretje glijden. Haar gehijg maakte plaats voor gekreun waardoor ik nog harder ging stoten. Ik voelde dat ik ging komen en ze vroeg me haar vol te spuiten. 
Al schokkend kwam ik klaar in haar.
We genoten beide. Daarna afscheid genomen en elkaar belooft elkaar vaker te gaan zien. Of het nou in de kelder was of  thuis (als dat kan) 

Kanjer je weet wel wie ik bedoel ik heb genoten van je 

2887 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.